Orbiloc Strap bevestiging hondenlampjes

Orbiloc Strap

Bestel mee

Orbiloc Carabiner voor Dog Dual hondenlampje

Orbiloc Carabiner voor hondenlampje

Orbiloc Adjustabe strap

Orbiloc Adjustable Strap

Orbiloc Strap

Orbiloc rubberen strap met klittenband ter bevestigen van de Dog Dual.
€ 6,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2395

Bevestiging voor het Orbiloc Dog Dual

Met de Orbiloc Rubber Strap bevestigd u het Orbiloc hondenlampje aan elke hondenriem, hondenhalsband of hondentuig. De Orbiloc Straps heeft een Rubberen Strap en een klittenband.

Rubber Strap

De Orbiloc Rubber Strap maakt het mogelijk om de Dog Dual hondenverlichting aan elke brede riem of halsband te bevestigen. De Rubber Strap is gemaakt van siliconen. Dit materiaal is hitte bestendig.

Bevestiging van de rubber Strap

De Rubber Strap kunt u bevestigen aan de Dog Dual hondenlampje door deze door de twee gaten in de gesp te halen. Plaats daarna de Dog Dual op de halsband of de hondenriem en kruis de twee uiteinden van de strap aan de achterzijde van de hondenriem of hondenhalsband. Herhaal dit aan de bovenzijde van de Orbiloc Dog Dual. Plaats nu de beide uiteinde van de Rubber Strap in een opening van de gesp.

Orbiloc Klittenband

Het Klittenband is ideaal voor een snelle en makkelijke bevestiging van het DogDual hondenlampje. Zo bevestigd u de hondenverlichting van Orbiloc makkelijk aan een andere riem of halsband. 

Bevestiging klittenband

Het Orbiloc klittenband haalt u net als de rubber strap door de opening van de DogDual. Vervolgens wikkelt u het klittenband om het object waaraan u het hondenlampje wil vast maken. Het klittenband is ook in combinatie met de rubber strap te gebruiken.

Bekijk het Dog Dual hondenlampje.

Ontdek de Orbiloc collectie.

De Orbiloc Rubber strap is een aanvulling op de Orbiloc hondenverlichting.

Meer informatie
Kleur: zwart
Kleur: Zwart
Fabrikant: Orbiloc
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Orbiloc Strap
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee