• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Orbiloc Strap
Meer afbeeldingen

Orbiloc Strap

Orbiloc rubberen strap met klittenband ter bevestigen van de Dog Dual.

E-mail naar een vriend

€ 6,50

Spaarpunten U ontvangt 7 punt(en). 7 punten = € 0,07.

Bevestiging voor het Orbiloc Dog Dual

Met de Orbiloc Rubber Strap bevestigd u het Orbiloc hondenlampje aan elke hondenriem, hondenhalsband of hondentuig. De Orbiloc Straps heeft een Rubberen Strap en een klittenband.

Rubber Strap

De Orbiloc Rubber Strap maakt het mogelijk om de Dog Dual hondenverlichting aan elke brede riem of halsband te bevestigen. De Rubber Strap is gemaakt van siliconen. Dit materiaal is hitte bestendig.

Bevestiging van de rubber Strap

De Rubber Strap kunt u bevestigen aan de Dog Dual hondenlampje door deze door de twee gaten in de gesp te halen. Plaats daarna de Dog Dual op de halsband of de hondenriem en kruis de twee uiteinden van de strap aan de achterzijde van de hondenriem of hondenhalsband. Herhaal dit aan de bovenzijde van de Orbiloc Dog Dual. Plaats nu de beide uiteinde van de Rubber Strap in een opening van de gesp.

Orbiloc Klittenband

Het Klittenband is ideaal voor een snelle en makkelijke bevestiging van het DogDual hondenlampje. Zo bevestigd u de hondenverlichting van Orbiloc makkelijk aan een andere riem of halsband. 

Bevestiging klittenband

Het Orbiloc klittenband haalt u net als de rubber strap door de opening van de DogDual. Vervolgens wikkelt u het klittenband om het object waaraan u het hondenlampje wil vast maken. Het klittenband is ook in combinatie met de rubber strap te gebruiken.

Bekijk het Dog Dual hondenlampje.

Ontdek de Orbiloc collectie.

De Orbiloc Rubber strap is een aanvulling op de Orbiloc hondenverlichting.

  • Kleur: zwart
  • Fabrikant: Orbiloc
  • Kleur: Zwart

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat