Orbiloc Dog Dual hondenverlichting

Orbiloc Dog Dual hondenlampje

Bestel mee

orbiloc clip

Orbiloc Clip

Orbiloc Dog Dual hondenlampje

 • 100% waterdicht hondenlampje
 • Led lampje
 • Schokbestendig
 • Zichtbaar tot 5 km.
 • Vanaf € 24,95
  Beschikbaarheid: Op voorraad
  SKU
  OrbiDogDual

  Orbiloc Hondenlampje voor betere zichtbaarheid

  Orbiloc Dog Dual hondenlampje is een hondenlichtje van sublieme kwaliteit. Het verzekerd u en uw hond van zichtbaarheid tijdens het uitlaten in het schemer en donker. Het uitlaten in het donker is niet overal even veilig. Buiten de bebouwde kom, of langs rondwegen of op het platteland is er weinig straatverlichting. Met dit hondenlichtje is uw hond zichtbaar voor het overige verkeer. De Orbiloc DogDual is lichtgewicht en uiterst plat. Dit hondenlampje is door het compacte design geschikt voor kleine en grote honden. Door de speciaal gevormde lens hebben deze hondenlampjes een ver zicht tot wel 5 kilometer. Een verlichte halsband is door deze hondenverlichting niet meer apart nodig. Gebruik dit lampje aan de normale halsband of bevestig het aan het hondentuig of de hondenriem. Met deze hondenlampjes van Orbiloc laat u uw hond veilig uit in het donker. Bestel nu veilig in onze hondenwebshop.

  Orbiloc Dog Dual hondenlampjes

  Het DogDual light honden lampje van Orbiloc heeft de volgende kenmerken

  • Honden verlichting
  • geschikt voor elke halsband of hondenriem 
  • De Dog Dual van Orbiloc is zichtbaar tot 5 km.
  • het honden lampje is waterdicht tot 100 meter
  • Schokbestendig - kan tot 100 kg aan
  • 3 jaar garantie
  • 2 functies - constant en knipperend
  • Langdurige levensduur batterij - 100 uur continu en 250 uur knipperend
  • Speciefiek lensontwerp zichtbaar in een grote hoek van 270 graden
  • Geschikt van + 50 tot - 40 graden Celcius.

  Kleuren hondenverlichting

  De Orbiloc Dog Dual honden lampje is er in 8 kleuren. Zo is er altijd wel een kleur die bij uw situatie het beste past. De keuze van de kleur hondenverlichting is afhankelijk van het moment waarop u hem gebruikt en de weercondities. Daarnaast laat u uw hond opvallen doormiddel van een kleur of u stemt de kleur af op de hondenriem of het hondentuig.

  • Geel: 

  Goed zichtbaar in nevel of mistig weer. Geel wordt dan het snelst opgemerkt. In het verkeer wordt geel ook geassocieerd met waarschuwingsborden en wegwerkzaamheden. Hierdoor vertragen automobilisten automatisch.

  • Rood:

  Rood is de kleur van het gevaar. Iedere verkeersdeelnemer besteed meer aandacht aan de kleur rood.

  • Blauw:

  Blauw valt op in het verkeer. Het heeft een preventief effect. Blauw wordt herkent als de kleur van politie en van ongevallen. Chauffeurs letten automatisch beter op zodra ze deze heldere kleur zien.

  • Wit:

  Wit licht reist sneller dan gekleurd licht. Dit zorgt ervoor dat het licht ook goed te zien is. Ook als deze door een dikke vacht heen moet schijnen. Zelfs dan is het licht nog van veraf te zien.

  • Groen:

    De groene kleur is de kleur die wij het beste zien van de 5 leverbare kleuren. Ook is deze kleur goed te zien in fel zonlicht en bij helder weer.

  • Roze:

    Deze kleur wordt vaak geassocieerd met gevoeligheid, beleefdheid en lievelijk. Roze is een mix van paars en rood. 

  • Paars

   Paars is een mix van 2 kleuren namelijk rood en blauw. Daarom is het de meest sterke en meest zichtbare licht. Maar het is ook de moeilijkste kleur om te herkennen en te associeren.

  • Turquoise

    Turquoise ledlampje van Orbiloc is een mix van groen en blauw licht. Het heeft veel weg van de kleur van de oceaan. Dit turquoise hondenlampje voegt overal een klein beetje extra kleur aan toe.

  100% waterdicht

  De Orbiloc DogDual honden verlichting is 100% waterdicht. Het geeft uw hond de mogelijkheid om te zwemmen of in de sneeuw te spelen. Dit honden lampje is IPX8 goedgekeurd. IPX geeft aan hoever het artikel bestand is tegen waterdruppels, regen en onderdompeling. De Orbiloc hondenlamp heeft het hoogste niveau IPX. Dit houdt in dat het lampje onder water kan tot zeker 100 meter. Zo hoeft u geen zorgen te maken 

  Van veraf zichtbaar

  Dit Orbiloc ledlampje is het meest zichtbare hondenlamp. Door LED-Technologie en unieke lensontwerp is het licht van deze Dog Dual tot een afstand van maarliefst 5 kilometer zichtbaar. Dit honden lampje is vanuit bijna elke hoek goed te zien. De Dog Dual is fel en reflecteert in de omgeving. Zo is het licht zichtbaar ook al is het niet direct op u gericht.

  Schokbestendig hondenlampje

  De Dog Dual light kan tegen een stootje. En wel meer dan een stootje. Tot wel 100 kg is geen probleem voor dit leuke hondenlampje. Uitstekend geschikt voor wildebrassen, grote en zware honden die wild en hard spelen. Door de Led verlichting is deze honden verlichting bestand tegen drukveranderingen, vibraties of schokken. Het honden lampje kan tegen vallen, gooien of erop stappen. De Orbiloc Dog Dual is diverse keren getest en blijft functioneren ook bij temperaturen van -40 tot 50 graden.

  Knipperend of constant brandend

  De Orbiloc Dog Dual honden verlichting heeft 2 standen, constant branden of knipperend. Beweging wordt sneller waargenomen, waardoor het knipperend lampje sneller wordt opgemerkt.  Een constant brandend lampje is makkelijker bij het bepalen van afstand en positie. Ideaal voor gebruik in het verkeer. De duurzame batterij gaat 100 uur mee bij een constante branding en 250 uur bij een knipperlicht.

  Eenvoudig te bedienen

  Het hondenlamp van Orbiloc is makkelijk te bedienen en eenvoudig te wisselen van knipperend naar constant licht. U draait het lampje naar links of naar rechts tot u de juiste functie heeft. Op de lens staat aangegeven welke kant u op moet draaien.

  Inclusief bevestiging

  De Orbiloc hondenlamp kan direct aan de halsband worden bevestigd. Haal de halsband eenvoudig door de Orbiloc gesp heen. De Orbiloc kan op elke halsband van 24 mm breed en 4 mm dik. Voor grotere en bredere halsbanden maakt u gebruik van de Orbiloc Rubber Strap. De flexibilieit en wrijving van de Strap garandeert een uitstekende bevestiging van de Dog Dual aan de halsband maar ook aan hondentuigjes of hondenriemen. Bekijk ook de de orbiloc accesoires.

  Bekijk de volledige collectie hondenlampjes

  Verlichte halsband of honden verlichting

  Voor het veilig uitlaten van uw hond in het donker zijn er diverse hondenartikelen. Een verlichte halsband voor uw hond is handig als extra item. Hondenverlichting in de vorm van een hondenlampje is praktisch aan een halsband of een hondentuig.

  Verlichting ook voor baasjes

  Deze hondenlampjes zijn er niet alleen voor aan de halsband of hondenriem. Het Orbiloc Dog Dual hondenlampje is ook uitstekend geschikt voor bv wandelen of hardlopen in het donker.

  Meer informatie
  Fabrikant: Orbiloc
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Orbiloc Dog Dual hondenlampje
  Uw waardering

  Bestel mee