Nina Ottosson - Dog Hide N Slide Composiet

Nina Ottosson Dog Hide N Slide

Bestel mee

Nina Ottosson Dog Smart hondenpuzzel composiet

Nina Ottosson Dog Smart hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Hide N Slide

Nina Ottosson hondenpuzzel

Niveau 2

€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nina Ottosson Dog Hide N Slide

Nina ottosson hondenpuzzel

De Nina Ottosson Dog Hide n' slide hondenpuzzel is een hondenspeelgoed die uw hond aan het denken zet. De Nina Ottosson hondenpuzzels staan bekend om de uitdaging voor uw hond. Bij dit hondenspeeltje verbergt u een smakelijke beloning in de holle kokertjes. Door het verschuiven van de kokers kan uw hond de beloning vinden. Maak het zo moeilijk als u zelf wilt. Zo blijft het een leuke uitdaging voor uw hond. Een Nina Ottosson hondenpuzzel geeft uw hond veel tijdsverdrijf.

Hondenspeelgoed voorkomt verveling

Met een hondenpuzzel voorkomt u verveling. U traint de hersenen van uw hond. Dit interactief beloning zoekend hondenspeeltje van Nina ottosson houdt uw hond bezig. Ook is het een goed alternatief voor actief hondenspeelgoed. Denk aan honden die geblesseerd zijn. De Dog Hide and slide vermindert gedrags- en gewichtsproblemen. Het versterkt de band met je hond.

Level 2 gemiddeld

Dit hondenspeeltje van Nina Ottosson heeft een gemiddeld moeilijkheidsniveau. Plaats de beloning in de kokers. Bedek de kokers met de flippers. En zoeken maar. Zet de Dog hide hondenpuzzel op de grond. Stimuleer je hond zijn beloning te vinden. In elke doos vindt u extra tips & tricks van Nina Ottosson. Draai de flippers en maak het moeilijker om de beloning te vinden. Door de flippers weg te draaiden wordt de hondenpuzzel weer makkelijker. De puzzel heeft geen losse onderdelen en is veilig voor uw hond.

Kenmerken Dog Hide and Slide

Deze hondenpuzzel heeft de volgende kenmerken

  • Gemaakt van compesiet
  • level 2 moeilijkheidsgraad
  • Makkelijk te reinigen
  • Veilig voor uw hond
  • Geschikt voor iedere hond
  • Voor pup en senior
  • Afmeting 33 x 33 x 5 cm

Materiaal Dog Hide N' Slide

Deze hondenpuzzel is gemaakt van composiet. Het bestaat uit 50 % gerecycled hout en 50% gerecycled PP plastic. Composiet is meer duurzaam dan hout. Het is makkelijk schoon te maken en splintert niet. U kunt deze hondenpuzzel reinigen van water en zeep. Spoel de Dog HideN'Slide goed af met water zodat er geen zeep achter blijft.

Laat uw hond altijd onder toezicht spelen.

De Nina Ottosson Dog Hide n' slide hondenpuzzel is een uitdagend hondenspeeltje voor iedere hond.

Meer informatie
Fabrikant: Nina Ottorson
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nina Ottosson Dog Hide N Slide
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee