Mykotty Vigo kattenmeubel

MyKotty Vigo kattenmeubel

Bestel mee

My Kotty Lui kattenmeubel

MyKotty LUI kattenmeubel

Petstages Fold Away Scratching tunnel kattenmeubel

PetStages Fold Away Scratching tunnel krabmeubel

MyKotty Vigo kattenmeubel

 • Multifuncioneel kattenmeubel
 • Voor kleine en grote katten
 • Veilig voor kat en baas
 • € 44,95
  Beschikbaarheid: Op voorraad
  SKU
  3085

  Kartonnen kattenmeubel

  MyKotty VIGO is een kartonnen kattenmeubel geschikt voor elk kattenras. Uw kat kan heerlijk gaan liggen of gaan krabben aan De VIGO kattenmeubel. Katten zijn gek op karton, ze vinden het heerlijk om aan te krabben of in te zitten. Mykotty kattenmeubels zijn gemaakt van karton en hebben een mooie vormgeving.

  MyKotty Hippe krabmeubels

  De MyKotty kattenmeubels passen bij elk interieur. Deze multifunctionele Mykotty katten meubels van kunnen gebruikt worden als kattenbed, krabpaal of kattenspeelgoed. Krabben, relaxen. slapen, verstoppen of spelen, dat kan allemaal met Mykotty meubels, speciaal voor katten. De MyKotty is gemaakt voor elke kat, ongeachtt de leeftijd of het ras.

  Veilig voor uw kat

  Papier kan scherp zijn. Mykotty plaatst veiligheid voorop. Door de ontwikkeling van een unieke snijmethode voelt het karton zacht. De oppervlakte voelt als suede. MyKotty gebruikt lijm met een ecologische basis, welke normaal gesproken wordt gebruikt in verpakkingen van voedsel. Deze producten kunnen door huisdieren en hun baasjes veilig worden gebruikt. Het materiaal voor de krabmeubels is zeer duurzaam. Elk krabmeubel kan tot wen een jaar lang mee gaan. De meubels zijn meer dan een half jaar getest op duurzaamheid.

  Vigo krabmeubel

  Dit Veelzijdige ontwerp is gemaakt van golfkarton. De kat bovenop maar ook onder de VIGO liggen of eronder door kruipen. Het is ideale slaap en speelplek voor uw kat. Of heeft uw kat liever een zacht kattenmandje voor de nacht?

  Kleuren

  Deze leuke katten meubel is leverbaar in 3 kleuren. De bovenkant en binnenzijde heeft de naturel bruine karton kleur. De zijkant heeft een van de volgende kleuren

  • Zwart
  • Bruin
  • Wit

  Afmeting VIGO

  Dit VIGO kattenmeubel heeft een afmeting van

  • 71 x 21 x 25 cm

  Bekijk de volledige collectie van Mykotty kattenmeubel

  Bekijk de collectie kattenartikelen.

  Er zijn meer kattenmeubels.

  MyKotty VIGO kattenmeubel is een duurzaam multifunctioneel kattenmeubel voor alle katten.

  Meer informatie
  Fabrikant: MyKotty
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:MyKotty Vigo kattenmeubel
  Uw waardering

  No Related Posts

  Bestel mee