MyKotty Tobi kattenmeubel

MyKotty Tobi kattenmeubel

Bestel mee

 Rich snippet previewHide snippet Petstages Wobble and Scratch krabmeubel kattenspeeltje

Petstages Wobble and Scratch kattenspeelgoed

Katt3 Memory Foam bed kattenkussen

Katt3 Memory Foam bed kattenkussen

MyKotty Tobi kattenmeubel

  • Kattenmeubel van Tobi
€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3088

Kartonnen krabmeubel

MyKotty Tobi is een kartonnen kattenmeubel geschikt voor elk kattenras. Uw kat kan heerlijk gaan liggen of gaan krabben aan het TOBI kattenmeubel. Katten zijn gek op karton, ze vinden het heerlijk om aan te krabben of in te zitten. Mykotty kattenmeubels zijn gemaakt van karton en hebben een mooie vormgeving.

Modern kattenmeubel Tobi

De My Kotty kattenmeubels passen bij elk interieur. Deze multifunctionele katten meubels van MyKotty  kunnen gebruikt worden als krabmeubel, kattenspeelgoed of slaapplek. Krabben, relaxen. slapen, verstoppen of spelen, dat kan allemaal met deze meubels, speciaal voor katten. De MyKotty is gemaakt voor elke kat, ongeachtt de leeftijd of het ras.

Veiligheid MyKotty

Papier kan scherp zijn. Dit merk stelt veiligheid voorop. Door de ontwikkeling van een unieke snijmethode voelt het karton zacht. De oppervlakte voelt als suede. De gebruikte lijm is op een ecologische basis, welke normaal gesproken wordt gebruikt in verpakkingen van voedsel. Deze artikelen kunnen door huisdieren en hun baasjes veilig worden gebruikt. Het materiaal voor de krabmeubels is zeer duurzaam. Elk krabmeubel kan tot wen een jaar lang mee gaan. De meubels zijn meer dan een half jaar getest op duurzaamheid.

TOBI

Dit Veelzijdige ontwerp is multifunctioneel. Het is gemaakt van golfkarton. Het is ideale slaap en speelplek voor uw kat. Of heeft uw kat liever een zacht kattenmandje voor de nacht? Door het compacte formaat is dit kattenmeubel ook geschikt om ergens op te zetten, bijvoorbeeld het bureau. Katten zitten graag dicht bij u. Met dit kattenmeubel heeft de kat een eigen plekje, dicht bij u.

Kleur TOBI

Deze leuke katten meubel is leverbaar in 3 kleuren. De bovenkant en binnenzijde heeft de naturel bruine karton kleur. De zijkant heeft een van de volgende kleuren

  • Wit
  • Zwart
  • Bruin

Afmeting TOBI

Dit kattenmeubel van MyKotty heeft een afmeting van

  • 59 x 25 x 6,5 cm

Bekijk de volledige collectie van Mykotty kattenmeubel

Bekijk de volledige collectie voor katten.

Er zijn meer kattenmeubels.

MyKotty TOBI kattenmeubel is een duurzaam multifunctioneel kattenmeubel voor alle katten.

Meer informatie
Fabrikant: MyKotty
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MyKotty Tobi kattenmeubel
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee