• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

West Paw design Zogoflex

WestPaw design Zogoflex hondenspeeltjes


West Paw Hondenspeelgoed Sterk en duurzaam

West Paw zogoflex hondenspeelgoed staat voor creëren van veilige, leuke en duurzame producten voor uw huisdier. Hondenspeeltjes in verschillende vormen met diverse doelen. Kauwspeeltjes en interactieve hondenspeeltjes waar u samen met uw hond mee kunt spelen.

West Paw Design heeft Zogoflex en Zogoflex Air ontwikkeld. Deze samenstelling is uiterst duurzaam, flexibel, stuk, niet giftig en recyclebaar. Het speelgoed is geschikt voor alle honden van alle leeftijden en elk ras. Westpaw Design wil alleen het beste voor uw huisdier. Huisdieren zijn eerlijk, vertrouwend wezens die afhankelijk zijn van ons mensen om hun wereld veilig en comfortabel.

Waarom dan zou je als baasje willen beknibbelen op de dingen die ze verdienen? Dat moet u zeker niet doen! West Paw zoekt de meest duurzame materialen die niet giftig zijn voor u of uw hond. Duurzaam speelgoed in de juiste vorm voor uw hond heeft u langer plezier van. En met de unieke omruilgarantie bij een kapot speeltje weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Westpaw design gelooft in comfort en plezier voor uw huisdier, gemak en gemoedsrust voor u!

Kenmerken WestPaw Zogo Flex

Dit merk honden accessoires heeft hondenartikelen voor alle honden.

 • Deze artikelen hebben de volgende kenmerken
 • Westpaw Zogoflex hondenspeelgoed
 • Duurzame hondenspeeltjes
 • Gemaakt van Zogoflex en zogoflex air
 • Milieuvriendelijk door hergebruik van materiaal
 • Buigzaam en drijvende hondenspeelgoed
 • Geschikt voor kleine en grote honden
 • Diverse vormen en afmetingen
 • Beet bestendig
 • Interactief en uitdagend
 • Unieke 1 malige omruilgarantie bij een kapot speeltje

Minimale milieu impact

Mensen van West Paw Design woont en werkt in een ongerepte schoonheid de Rocky Mountains. Dit geeft West Paw Design een reden om bij te dragen in het beschermen van ons milieu. WestPaw doen wat ze kunnen om afval te verminderen. Hergebruik van de restanten van materiaal is erg belangrijk en wordt waar mogelijk ook hergebruikt. WestPaw hergebruik oude dozen en maken gebruik van gerecycleerd materiaal in onze verpakking. Ten slotte, zelfs sommige van de producten zijn zelf recyclebaar! Westpaw gelooft in de verantwoordelijkheid voor de volgende generatie, of vier poten of twee!

Zogoflex hondenspeeltjes

Stevig - Uitdagend - Buigzaam - Drijvend - Milieuvriendelijk - Recyclebaar Hondenspeelgoed

Onverslijtbaar hondenspeelgoed in vrolijke kleuren, zelfs voor honden met sterke kaken. ZogoFlex® is in Amerika erg bekend door haar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het materiaal is exclusief samengesteld door West Paw Design en wordt gemaakt in de Verenigde Staten. Elk Zogoflex hondenspeeltje bevat 10% post-industrieel gerecycled plastic in samenstelling met post-consument gerecycled plastic. Dankzij deze samenstelling is dit hondenspeelgoed duurzaam, uiterst flexibel, stug, niet giftig en recyclebaar! Dit hondenspeelgoed voor de spelende hond is eenvoudig voor een pup om op te rapen en zal de tanden niet beschadigen. Zogoflex® wordt geadviseerd voor agressieve kauwers, trekkers en enthousiastelingen. West Paw Design geeft een eenmalige vervangingsgarantie (per soort speelgoed) op Zogoflex® indien het toch niet bestand is tegen het kauwen van uw hond.

Zogoflex Air hondenspeeltjes

De Zogoflex Air is een nieuwe serie hondenspeelgoed. De Air is minder vast dan de originele zogo flex. Sommige honden houden niet van een harde bal, waar geen bite in zit. ZogoflexAir is gemaakt van het zelfde materiaal als zogoflex. Het verschil is dat de Zogoflex air met een natuurlijk schuimmiddel is geïnjecteerd. Zogoflex air is lichter van gewicht, onzichtbaar en zachter dan het zogoflex hondenspeelgoed. Doordat dit hondenspeeltje lichter is blijft het hoger op het water drijven en is daardoor ook beter zichtbaar. Dat maakt de Zogoflex Air niet zo sterk als het zogoflex materiaal. Voor de fanatieke kauwers adviseren wij de normale Jife hondenbal. Zogo flex air is ook 100% recyclebaar en geeft geen schadelijke stoffen af tijdens het spelen.

Enduroplay interactief hondenspeelgoed

Enduroplay is Lichtgewicht, uniek en perfect hondenspeelgoed voor interactieve spelletjes tussen baas en hond. Hoe maakt u uw hond gelukkiger? Door al zijn zintuigen met plezier te stimuleren door middel van interactief hondenspeelgoed. Geef uw viervoetige vriend het hondenspeelgoed dat hem gezond van geest en lichaam houdt! De lichtgewicht hondenartikelen zijn ontworpen van op rubber en schuim gebaseerd materiaal, wat de producten licht en tegelijkertijd stuiterbaar maakt en sterke eigenschappen geeft. Het hondenspeelgoed is eenvoudig te gooien en op te vangen. Bovendien blijft Zogoflex hondenspeelgoed drijven in het water.

Hond uitlaten

Tijdens het uitlaten van uw hond is een hondenspeeltje een perfecte manier om energie kwijt te kunnen. Ook geeft u zo uw hond extra uitdaging dan alleen maar dat saaie standaard plas rondje. Uitlaten is echt een feest. Met een apporteerspelletje daagt u uw hond uit. Het is trainen en workout in één. De bal zorgt voor afleiding en geeft u en uw hond veel speelplezier.

Interactieve hondenspeeltjes en kauwspeelgoed

Zogoflex verdeeld het hondenspeelgoed in interactieve hondenspeeltjes en kauwspeelgoed. Zo voldoet Zogoflex aan de verschillende behoeftes van de diverse honden. Interactieve hondenspeeltjes zijn: Toppl, Zisc, Bumi en Tizzi, Boz en Dash. Kauwspeelgoed zijn Tux, Hurley, Jive en de Qwizl. De Hurley, Tizzi en Bumi zijn geschikt om een trekspelletje met uw hond te doen. Trekspelletjes zijn ideaal om respect en geduld te leren bij uw hond. Apporteren is nog steeds het interactieve spel voor hond en baas. Voor dit spelletje is eigenlijk alle Westpaw speelgoed geschikt. Het materiaal is drijvend. Ideaal om ook in en om het water te gebruiken. Tux, Toppl, Tizzi en Qwizl is geschikt voor het belonen van uw hond. Stop het favoriete hondensnack in het speeltje en beloon uw hond met wat lekkers.

Hieronder overzichtelijk de kenmerken van de verschillende zogoflex en zogoflex air hondenspeeltjes.

Zogoflex hondenspeelgoed

Aanbevolen hondenspeelgoed

West Paw Rowdies pluche hondenspeelgoed

West Paw Rowdies zijn unieke hondenspeeltjes. Het is een combinatie van stevig Pluche met Zogoflex. 

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

West Paw Zogoflex hondenspeeltjes zijn uiterst sterk en geschikt voor elk hondenras.