• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

West Paw design Zogoflex

WestPaw design Zogoflex hondenspeeltjes


West Paw Hondenspeelgoed Sterk en duurzaam

West Paw zogoflex hondenspeelgoed staat voor creëren van veilige, leuke en duurzame producten voor uw huisdier. Dit merk heeft hondenartikelen en voor alle rassen. Westpaw Design wil alleen het beste voor uw huisdierHuisdieren zijn eerlijk, vertrouwend wezens die afhankelijk zijn van ons mensen om hun wereld veilig en comfortabel. Waarom dan zou iemand dat willen beknibbelen op de dingen die ze verdienen? We zeker niet doen! Wij zoeken hoog en laag bij de meest duurzame materialen die ook niet-toxisch te vinden. De stoffen die westpaw kiest komt uit de kleding en stoffering industrie, geen goedkope tweedehands throwaways. In feite is Westpaw zo ver gaan om stoffen onszelf die zullen overeenkomen met onze hoge standaarden te ontwerpen. Wij geloven in comfort en plezier voor uw huisdier, gemak en gemoedsrust voor u!

Minimale milieu impact

Mensen van West Paw Design woont en werkt in een ongerepte schoonheid de Rocky Mountains. Dit geeft West Paw Design een reden om bij te dragen in het beschermen van ons milieu. WestPaw doen wat ze kunnen om afval te verminderen. Hergebruik van de restanten van materiaal is erg belangrijk en wordt waar mogelijk ook hergebruikt. WestPaw hergebruik oude dozen en maken gebruik van gerecycleerd materiaal in onze verpakking. Ten slotte, zelfs sommige van de producten zijn zelf recyclebaar! Westpaw gelooft in de verantwoordelijkheid voor de volgende generatie, of vier poten of twee!

Zogoflex hondenspeeltjes

Stevig - Uitdagend - Buigzaam - Drijvend - Milieuvriendelijk - Recyclebaar Hondenspeelgoed

Onverslijtbaar hondenspeelgoed in vrolijke kleuren, zelfs voor honden met sterke kaken. ZogoFlex® is in Amerika erg bekend door haar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het materiaal is exclusief samengesteld door West Paw Design en wordt gemaakt in de Verenigde Staten. Elk Zogoflex hondenspeeltje bevat 10% post-industrieel gerecycled plastic in samenstelling met post-consument gerecycled plastic. Dankzij deze samenstelling is dit hondenspeelgoed duurzaam, uiterst flexibel, stug, niet giftig en recyclebaar! Dit hondenspeelgoed voor de spelende hond is eenvoudig voor een pup om op te rapen en zal de tanden niet beschadigen. Zogoflex® wordt geadviseerd voor agressieve kauwers, trekkers en enthousiastelingen. West Paw Design geeft een eenmalige vervangingsgarantie (per soort speelgoed) op Zogoflex® indien het toch niet bestand is tegen het kauwen van uw hond.

Zogoflex Air hondenspeeltjes

De Zogoflex Air is een nieuwe serie hondenspeelgoed. De Air is minder vast dan de originele zogo flex. Sommige honden houden niet van een harde bal, waar geen bite in zit. Zogoflex Air is gemaakt van het zelfde materiaal als zogoflex. Het verschil is dat de Zogoflex air met een natuurlijk schuimmiddel is geïnjecteerd. Zogoflex air is lichter van gewicht, onzichtbaar en zachter dan het zogoflex hondenspeelgoed. Doordat dit hondenspeeltje lichter is blijft het hoger op het water drijven en is daardoor ook beter zichtbaar. Dat maakt de Zogoflex Air niet zo sterk als het zogoflex materiaal. Voor de fanatieke kauwers adviseren wij de normale Jife hondenbal. Zogoflex air is ook 100% recyclebaar en geeft geen schadelijke stoffen af tijdens het spelen.

Enduroplay interactief hondenspeelgoed

Enduroplay is Lichtgewicht, uniek en perfect hondenspeelgoed voor interactieve spelletjes tussen baas en hond. Hoe maakt u uw hond gelukkiger? Door al zijn zintuigen met plezier te stimuleren door middel van interactief hondenspeelgoed. Geef uw viervoetige vriend het hondenspeelgoed dat hem gezond van geest en lichaam houdt! De lichtgewicht hondenartikelen zijn ontworpen van op rubber en schuim gebaseerd materiaal, wat de producten licht en tegelijkertijd stuiterbaar maakt en sterke eigenschappen geeft. Het hondenspeelgoed is eenvoudig te gooien en op te vangen. Bovendien blijft Zogoflex hondenspeelgoed drijven in het water.

Hieronder overzichtelijk de kenmerken van de verschillende zogoflex en zogoflex air hondenspeeltjes.

Zogoflex hondenspeelgoed

Aanbevolen hondenspeelgoed

West Paw Zogoflex hondenspeeltjes zijn uiterst sterk en geschikt voor elk hondenras.