• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Staywell huisdierluikjes

Staywell luiken voor hond en kat

Staywell hondenluiken en kattenluikjes is het merk voor huisdierdeurtjes. Kwaliteit, afwerking en design. Deze deuren voor hond of kat zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Van simpel tot complex en vol automatisch. Staywell luikjes zijn geschikt voor kleine en grote huisdieren. Voor deuren, ramen en muren.


Staywell luikjes voor hond en kat

Staywell hondenluikjes en kattenluikjes zijn geschikt voor kleine en grote huisdieren, voor het gebruik in deuren en muren. Het is niet altijd handig om constant de deur voor uw huisdier open en dicht te doen. Staan ze aan de andere kant, willen ze toch weer naar binnen. Een Staywell luikje is de oplossing. Zo kan uw huisdier zelf bepalen wanneer hij in en uit loopt. U bepaalt wanneer hij dat mag. Deze Stay Well luikjes worden gemaakt voor kleine en grote huisdieren voor katten, honden en fretten.

Dit merk heeft hondenartikelen en kattenartikelen voor alle rassen.

Kwaliteit huisdierluikjes

Staywel biedt goede kwaliteit en een doordacht design. Er is een goede uitleg aanwezig om het product in te bouwen. Dit wordt ondersteund met een filmpje op Youtube.

Ruime keuze kattenluikjes en hondenluikjes

Deze luikjes zijn er in een ruime keuze qua grote en uitvoeringen. Zo zijn er magnetische sluitingen maar ook flappen. Of een vol automatische die u kunt programeren. Staywell kattenluikjes zijn kleiner en meer keuze dan de  hondenluikjesd.

Staywell heeft een uitgebreide collectie hondenluikjes en kattenluikjes voor alle honden- en kattenrassen en andere huisdieren.