• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Solvit

Hondenbenodigdheden voor in de auto en op de fiets - Solvit


SOLVIT innovatieve handige oplossingen voor honden

Solvit hondenartikelen zijn innovatieve hulp artikelen voor de hond. Denk aan hondenloopplanken voor de auto of boot en til harnassen. Kwaliteit en inovatieve artikelen voor honden. Solvit heeft daarnaast ook hondenzitjes voor in de auto en fietsmandjes voor voorop de fiets.

Solvit hondenbenodigdheden

Solvit hondenbenodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • Innovatieve dierbenodigdheden voor honden
  • Diverse hulpmiddelen voor kleine en grote honden
  • Honden loopplanken in diverse maten
  • Tilharnas voor het helpen bij het lopen
  • Hondenzitjes voor in de auto
  • Uitstekende kwaliteit en goede praktische afwerking
  • Makkelijk in het gebruik
  • Ideaal voor thuis en onderweg

Hondenloopplank

Solvit heeft diverse hondenloopplanken geschikt voor kleine en grote hondenrassen. De hondenloopplanken zijn te gebruiken op de boot, in de auto, de caravan en de camper. Neemt u uw hond mee dan helpt de hondenloopplank om uw hond veilig en makkelijk in en uit de boot de auto of de caravan te krijgen. Een loopplank is er in diverse maten. Uitschuifbaar of inklapbaar. Een hondenloopplank wordt aanbevolen door dierenartsen.

Bekijk de volledige collectie honden loopplanken.

Voor meer veiligheid op het water raden wij een hondenzwemvest aan.

Benche en kattenbak cover

Nieuw is de Mr. Herzher rieten benches en kattenbak cover. Eindelijk een bench die in uw interieur past. De bench is voorzien van Rhino-riet. Geeft uw hond een veilig plekje in zijn eigen Mr. Herzher's Wicker Pet Residence hondenbench.

Tilharnas

Dit praktische merk heeft voor honden die moelijk kunnen lopen of herstellende zijn een tilharnas ontwikkeld. Dit tilharnas helpt de hond om toch samen naar buiten te gaan.

Honden autostoeltjes

Met de hondenzitjes voor in de auto vervoerd u uw hond veilig. Vooral kleine honden vinden een autoritje niet prettig. Ze kunnen onrustig worden of zelfs spugen. Ook honden kunnen wagenziek zijn. Door uw hond uitzicht te geven naar buiten neemt u het onrustige gedrag vaak weg. Naar buiten kijken verlicht het gevoel van wagenziekte. Met de Tagalong booster seat heeft uw hond een eigen veilige plek in de auto. Dit autozitje voor honden is er voor honden tot 11 kilo.

Honden Fietsmandje

Voor op de fiets heeft dit praktische merk van honden accessoires een fietsmandje ontwikkeld. Dit fietsmandje kan voorop het stuur gemonteerd worden. Zo kunt u heerlijk met uw kleine hond er opuit. Naar het bos of naar de stad. Dit hoogwaardige fietsmandje is van uitstekende kwaliteit net als de andere hondenbenodigdheden van Solvit.

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle rassen.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Solvit biedt hulp aan hond en baas met praktische hondenloopplanken, honden autozitjes, fietsmandjes en tilharnassen.