• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Skinneeez hondenspeeltjes en kattenspeeltjes


Zachte speeltjes voor hond en kat

Skinneeez maakt zachte hondenspeeltjes en kattenspeeltjes Skinneeez is zacht pluche speelgoed voor uw huisdier, zonder de vulling.  Deze speeltjes hebben een piep, die blijft piepen. Het is ontworpen om het natuurlijke jachtinstict van de hond en kat te stimulieren. Met de Skinneeez zal uw kat of hond veel speelplezier hebben.

Voor hond en kat

Skinneeez is er voor kleine en grote honden, maar is ook geschikt voor katten. Verwen uw hond en kat met speeltijd.

Zonder vulling

Deze pluche zachte Skinneeez hondenspeeltjes en kattenspeeltjes zijn plat. De bekende vulling beland vaak binnen noodtime op de grond. Uw dier begint te slopen en overal vindt u vulling. Deze fabrikant stopt bewust geen vulling in de speeltjes. Zo heeft u geen last van rondslingerende rommel. De piepers worden beschermt door een hoesje. Hierdoor blijven ze piepen. De buitenzijde is heerlijk zacht en flexibel. De Skinneez is makkelijk op te pakken door de slappe vormgeving en het lange lijf.

 

Juiste speeltje?

Is dit het juiste speeltje voor uw hond? Houdt uw hond van spelen, gooien en schudden dan is het zeker het juiste speeltje. Een pup heeft scherpe tanden en houdt van kauwen. Deze speeltjes zijn zacht maar stevig. Een hondentand is geen probleem. Maar echt kauwen kunnen deze speeltjes niet tegen. Houdt toezicht en biedt een kauwitem aan wanneer uw hond gaat liggen kauwen. Lees ook eens onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond.

Bekijk onze collectie hondenspeelgoed

Dit merk heeft oa hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Ontdek onze andere merken dierenbenodigdheden 

Skinneeez speelgoed is er voor kleine en grote honden en voor katten.