• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Scruffs

hondenmanden & hondenkussens van Scruffs


Scruffs Hondenmanden, Hondenkussens en meer

Scruffs heeft een mooie en uitgebreide collectie hondenmanden, hondenkussens en benchmatten voor kleine en grote honden. Kwaliteit voor een gunstige prijs.

Dit merk heeft hondenartikelen en kattenartikelen voor alle rassen.

Voordelen Scruffs dierbenodigdheden

Dit merk heeft de volgende voordelen

  • Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
  • Diverse materialen
  • Goede kwaliteit
  • Nette afwerking
  • Veelal een wasbare hoes
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Verschillende vormen verkrijgbaar

Goede hondenmand

Deze serie onderscheid zich door kwaliteit te leveren tegen een gunstige prijs. De Scuffs hondenmanden, -kussens en matten gaan met de tijd mee en hebben een moderne uitstraling. Deze manden en kussen hebben een uitstekende afwerking en houden rekening met de wensen van de hond en zijn baas. Deze serie kenmerkt zich door zijn moderne stoffen en hippe kleuren, met mooie kleurcombinatie's.

Diverse maten

Er zijn veel maten, ook altijd een mand of kussen voor uw hond. Dit merk maakt manden en kussens voor chihuahua's, boomer, tot boxer, weimeraan en meer. Meet de hond van nek tot staartaanzet. Dit is een prima uitgangsmaat om de maat van de mand of het kussen te bepalen. Bij de mand kijkt u naar de binnenmaat. Bij het hondenkussen is het van belang dat de kop van de hond ook op het kussen past.

Hondenmand, klein en groot

Scruffs heeft grote en kleine hondenmanden. De maat die wordt aangegeven is de bodemmaat. Let op dat de binnenmaat, de daadwerkelijke slaapruimte voor de hond dus kleiner is. Dit verschilt per hondenmand.

Zie ook ons assortiment hondenmanden.

Hondenkussen van Scruffs

Scruffs hondenkussens zijn er voor grotere honden maar ook voor kleine honden die lekker languit liggen. De hondenkussens zijn ook goed te gebruiken in de hondenbench. Vaak maak de dikte wel een verschil. Scruffs hondenkussens zijn goed gevuld en geven een goede ondersteuning. De ene hondenkussen is wel dikker dan het andere. Let dus ook op de dikte.

Bekijk onze volledige collectie hondenkussens.

Orthopedische hondenkussens

Naast de normale hondenkussens en hondenmanden heeft dit merk nu ook een aantal hippe hondenmanden en hondenkussens met memory foam. Memory Foam ondersteunt de hond optimaal hen is de basis van een orthopedisch hondenkussen. Naast de orthopedische hondenkussens heeft Scruffs ook orthopedische hondenmanden.