• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Scruffs

hondenmanden & hondenkussens van Scruffs

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 42


Hondenkussens, hondenmanden en meer

Scruffs heeft een mooie en uitgebreide collectie hondenmanden, hondenkussens, benchkussen en kattenmanden voor alle honden en katten. Deze hondenbenodigdheden zijn van uitstekende kwaliteit met een gunstige prijs. Ontdek de beste slaapplekken voor uw hond in onze online dierenwinkel.

Dit merk heeft hondenartikelen en kattenartikelen voor alle rassen.

Voordelen Scruffs hondenartikelen

Dit merk heeft de volgende voordelen

  • Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
  • Diverse materialen
  • Goede kwaliteit
  • Nette afwerking
  • Veelal een wasbare hoes
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Verschillende vormen verkrijgbaar
  • Ideale slaapplek voor hond en kat

Goede kwaliteit hondenbenodigdheden

Deze serie honden accessoires onderscheid zich door kwaliteit te leveren tegen een gunstige prijs. De Scuffs manden, kussens en matten gaan met de tijd mee en hebben een moderne uitstraling. Deze manden en kussen hebben een uitstekende afwerking en houden rekening met de wensen van de hond en zijn baas. Deze serie kenmerkt zich door zijn moderne stoffen en hippe kleuren, met mooie kleurcombinatie's.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Diverse maten voor alle honden

Er zijn veel maten. Er is ook altijd een mand of hondenkussen voor uw hond. Dit merk maakt manden en kussens voor chihuahua's, boomer, tot boxer, weimeraan en meer. Meet de hond van nek tot staartaanzet. Dit is een prima uitgangsmaat om de maat van de mand of het kussen te bepalen. Bij de mand kijkt u naar de binnenmaat. Bij het hondenkussen is het van belang dat de kop van de hond ook op het kussen past. Zo kan uw hond comfortabel liggen.

Scruffs Hondenmand, klein en groot

Scruffs heeft grote en kleine honden manden. Heerlijke hondenbedden om in te slapen of heerlijk op een bot te kluiven. De maat die wordt aangegeven is de bodemmaat. Let op dat de binnenmaat, de daadwerkelijke slaapruimte voor de hond dus kleiner is. Dit verschilt per hondenmand. Hondenmanden hebben een heerlijke opstaande rand die tocht tegen gaat. Hondenmanden van Scruffs zijn er in diverse uitvoeringen. Klassiek, modern of kleurrijk.

Zie ook ons assortiment hondenmanden.

Scruffs Hondenkussen

Scruffs hondenkussens zijn er voor grotere honden maar ook voor kleine honden die lekker languit liggen. Deze hondenkussens zijn ook goed te gebruiken in de hondenbench. Deze hondenbedden zijn goed gevuld en geven een goede ondersteuning voor uw hond. De ene hondenkussen is wel dikker dan het andere. Let dus ook op de dikte. Een hondenkussen is uitstekend geschikt voor oudere honden of honden die last hebben van hun gewrichten. Een benchkussen is door niets anders dan een hondenbed met een rechthoekige vormgeving.

Bekijk onze volledige collectie hondenkussens.

Orthopedische hondenbedden

Naast de normale hondenkussens en hondenmanden heeft dit merk nu ook een aantal hippe hondenbedden met memory foam. Een Memory Foam hondenkussen ondersteunt de hond optimaal en is de basis van een orthopedisch hondenbed. Naast de orthopedische hondenkussens heeft Scruffs ook orthopedische hondenmanden.