• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Road Refresher

Anti-knoei waterbak van Road Refresher

Road Refresher de anti knoei en kwijl drinkbak

Deze unieke praktische drinkbak is uiterst geschikt voor honden die veel kwijlen. Door het ontwerp moet de hond van een schaal aflikken. Hierdoor wordt het kwijlen verminderd. Door deze schaal is het water uiterst stabiel en kan dus in de auto de camper of op de boot gebruikt worden, tijdens het rijden of varen.

Sorteer
Per pagina:
1 artikel(en)


Road Refresher anti knoei & kwijl waterbak voor honden

De Originele Refresher Road is een ingenieuze anti knoei honden drinkbak die het knoeien van water van uw huisdier hevig vermindert met tot 90%. Ideaal voor het huis en alle vormen van reizen. Door het minimale contact tussen water en tong blijft het water ook nog eens schoner.

  • Voor thuis - weg Refresher stopt knoeien bij het toevallige aanstoten van de waterbak. Houdt ook lange oren en baarden uit het water.
  • Onderweg - Refresher Refresher moedigt het drinken aan aangezien de hond onbeperkt en op elk moment kan drinken.

Ook tijdens het rijden knoeit een road refresher niet. De bekendste gebruiker: De hond van ex-President Obahma.

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle rassen.

Voordelen Roadrefresher

De Originele Roadrefresher heeft de volgende kenmerken

  • Road Refrescher drinkbak
  • Waterbak tegen knoeien en kwijlen
  • Vermindert kwijlen tot 90%
  • Ook ideaal tijdens reizen of varen
  • Altijd vers water voor uw hond, ook onderweg

Geen water geknoei meer

Altijd dwijlen als uw hond heeft gedronken? Sommige honden maken van het drinken een ware waterfestijn. U kunt daarna de halve keuken weer dwijlen. Je blijft maar bezig. De hond maakt er een kunst van om zoveel mogelijk tegen de bak te stoten, de gehele bak in de bak te stoppen en al het water, desnoods met de poot uit de drinkbak te halen. De Road Refresher heeft een speciale techniek die dit tegengaat.

Drinkbak voor onderweg

De Roadrefresher kan gebruikt worden tijdens het rijden of varen. In de auto, op de boot, in de caravan of de camper. Door de speciale techniek zal er nauwelijks water uit de bak worden geknoeid. Ideaal tijdens het reizen met uw hond bij warm weer. De hond heeft toch altijd vers drinkwater tot zijn beschikbaar.

Drinken op een natuurlijke wijze

Veel systemen bieden het water op een onnatuurlijke manier aan bij de hond. Niet elke hond vindt dit even prettig en wil dat ook. De Road Refresher laat de hond op een natuurlijke wijze drinken uit een drinkbak.

Bekijk de volledige collectie hondenwaterbakken voor onderweg.

Werking waterbak

De Roadrefresher is een drinkbak met een drijvende schaal op het water. Daardoor kan de hond de bek niet geheel in het water steken. De hond moet echt van een schaal likken. Dit vermindert kwijlen en knoeien. Door deze schaal blijft het water ook in de roadrefresher.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

De Road Refresher is een praktische drinkbak voor alle honden voor thuis en onderweg.