• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Puppia hondenartikelen

Puppia

Puppia is een merk dat uit zwitserland komt. Het maakt hoogwaardige hondentuigen in diverse kleuren en designs. Puppia is netjes afgewerkt. De hondentuigen en toebehoren zijn geschikt voor de kleine tot middelgrote honden.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 48


Hondentuigjes en hondenriemen

Puppia is een hondentuig gemaakt van zachte materialen. De kleurrijke tuigen zijn gemaakt van soft mesh of licht gevoerd. Deze mooie hondentuigjes zijn om de buik ruim verstelbaar. Ze zijn geschikt voor kleine en middel grote honden. De tuigjes zijn mooi afgewerkt en hebben een goede pasvorm. Naast hondentuigjes ook autogordels en hondenriemen. Ook deze zijn praktisch en netjes afgewerkt.

Puppia Hondentuig

Een Puppia hondentuig is zacht en comfortabel in het dragen. De hondentuigjes zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. De tuigjes hebben een zwarte bies als afwerking. De band rond de buik sluit met een handige kliksluiting. Bovenop bevindt zich een vaste ring om de hondenriem aan vast te maken. Een Mesch hondentuig is luchtig en uiterst geschikt tijdens warm weer. Voor de juiste maat meet u eerst de borstomvang van de hond. Een hondenras is niet bepalend voor de maat. Met de borstomvang van de hond kunt u de juiste maat bepalen.

Puppia Hondenriem

Puppia hondenriem is flexibel maar ook stevig. De hondenriemen passen bij de hondentuigen. De hondenriem is er voor kleine en grote hondenrassen. De hondenriem is er in diverse breedtes.

Puppia heeft leuke hondenartikelen als hondentuigjes en hondenriemen.