• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Popware for pets

Popware for Pets voer- & drinkbakken

Popware for pets praktische voer en waterbakken

Popware for pets maakt praktische innovatieve voer- en waterbakken. Deze leuke voer en drinkbakken kunnen thuis maar vooral ook onderweg gebruikt worden. Mede door de inklapbare eigenschap is Popware makkelijk mee te nemen. Wij hebben diverse water en drinkbakken voor u vergeleken in onze blog waterflessen vergelijken. Bekijk de collectie Popware voer- en drinkbakken.


Hond mee? Popware for pets mee!

Neemt u uw hond mee dan zijn de oplossingen van Popware for pets een aanrader. De draagbare en makkelijk mee te nemen voer en drinkbakken zijn opvouwbaar, licht en stevig. Door het eenvoudige maar doordachte ontwerpen zijn de Popware for pets artikelen innovatief, praktisch en ruimte winnend oplossingen voor het aanbieden van voer of water. Of u nou op reis gaat, een weekje op de camping, een dag met uw hond het bos in gaat wandelen, of gewoon thuis blijft, de popware kunt u overal gebruiken en kunt u makkelijk meenemen.

Voordelen

Dit merk heeft de volgende kenmerken

  • Popware for pets hondenbenodigdheden
  • voor thuis en onderweg
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Praktische innovatieve oplossingen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Ruimte besparend
  • Voerbakken, drinkbakken en meer
  • Makkelijk te reinigen in de vaatwasser

Travel Cup Opklapbare voer- en drinkbakken

Neem makkelijk het drinkwater mee voor de hond. Het aanbieden is vaak het moeilijkste. Niet iedere hond wil uit je hand drinken. Of uit een flesje met een drinktuit. Een ruimtebesparende waterbak is een ideale oplossing. Zo biedt u de hond water aan die hij op een natuurlijke manier kan drinken. De opklapbare waterbak die ook als voerbak gebruikt kan worden. Ruimte besparend en makkelijk mee te nemen. Met een handige haak hangt u de travel cup aan uw rugtas of broek.

Zie onze volledige collectie voer- en drinkbakken voor onderweg.

Kennel bowl voor aan de bench

Speciaal voor in de hondenbench is er een opklapbare voer- en drinkbak. Deze kan makkelijk aan het gaas bevestigd worden. Wanneer de Kennel Bowl niet gebruikt wordt kan deze opgeklapt en ingeklapt worden. Zo is deze voerbak anex waterbak ruimtebesparend en kan uw hond lekker liggen in de bench.

Popware verstelbaar en opklapbaar voer en drinkbak

Popware heeft 3 soorten voerbakken. Alle 3 zijn de bakjes opklapbaar en ruimte besparend. De Popware verstelbare voerbak en drinkbak heeft ook nog een in hoogte verstelbare poten. Zo zijn de voer en drinkbakken geschikt voor elke hond. De Popware voerbakken zijn praktisch voor thuisgebruik maar ook voor onderweg. Popware is verkijgbaar in vrolijke kleuren en kan makkelijk gereinigd worden in de vaatwasser.

Dit meer heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Bekijk de collectie Popware voer- en drinkbakken voor onderweg.