• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

hondenloopplank van PetStep

Sorteer
Per pagina:
3 artikel(en)


Petstep Hondenloopplanken

Petstep is een merk met diverse hondenloopplanken in het assortiment. Honden worden erg belast door het springen in of uit de auto, caravan of boot. Met een honden loopplank geeft u uw hond de gelegenheid zelf rustig de boot of de auto in te lopen. Dit merk heeft hondenartikelen voor middelgrote en grote hondenrassen.

Kenmerken loopplanken hond

Dit merk heeft de volgende kenmerken

  • Petstep hondenartikelen
  • Loopplank voor honden
  • Geschikt voor gebruik auto, camper, caravan, boot of trimtafel
  • Praktisch ontwerp
  • Geschikt voor honden tot 150 kilo

Aanbevolen voor honden

Een loopplank voor honden wordt aanbevolen door hondentrainers, hondentrimmers en dierenartsen. Het ontlast de gewrichten van uw hond. Vooral bij grote honden worden de gewrichten zwaar belast bij het in en uit springen van een auto of boot. Tillen is vooral bij zware honden nou niet altijd praktisch en makkelijk en belast uw rug teveel.

Makkelijk mee nemen

Deze honden looppank van Pet Step zijn licht in gewicht en door het handvat makkelijk mee te nemen in de auto, caravan of boot. De planken hebben een hoog draagvermogen en hebben een anti-slip bovenzijde.

PetStep Dogstep

De Petstep Dogstep is een 180 cm lange loopplank voor honden tot 150 kilo, of met de vergrendelingsset tot 225 kilo. Ingeklapt is deze loopplank 90 cm. De plank is makkelijk te reiningen en geschikt voor een opstap tot maximaal 90 cm.

Halfstep loopplank hond

De Pets Step Halfstep is een kleine loopplank voor de hond. Deze plank is geschikt voor kleine opstapjes tot maximaal 50 cm. De halfstep is 100 cm lang en geschikt voor honden tot maximaal 225 kilo.

Uw hond is veiliger op de boot met een hondenzwemvest.

Bekijk de volledige collectie hondenloopplanken.

Met de Petstep hondenloopplank loopt de hond veilig en makkelijk de auto of boot in of uit.