• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Ezydog

Ezydog Sale hondenbenodigdheden

Ezydog hondenartikelen

Ezydog heeft een uitgebreide collectie nylon honden artikelen. Ezydog is innovatief. Dit leuke sterke merk wil het uitlaten van uw hond zo makkelijk en comfortabel mogelijk maken. Ezydog is gespecialiseerd in halsbanden met diverse sluitingen. Ook hebben ze enkele goed doordachte hondentuigen. Ezydog is van goede kwaliteit en heeft een hooge afwerking. Ezydog bestelt u hieronder. Snel en voordelig thuis bezorgd. Bekijk onze collectie Ezydog.

Sorteer
Per pagina:
22 artikel(en)


Ezydog; Outdoor en kwaliteit

Ezydog hondenartikelen komen voort uit outdoor ervaringen. De artikelen van Ezydog zijn de meest comfortabele en functionele hondenbenodigdheden in de dierenspeciaalzaak. Ieder product is tot in detail handgemaakt en dat zorgt ervoor dat ze er niet alleen goed uitzien, maar ook goed functioneren. Dit merk probeert altijd het contact met hond en baas zo comfortabel mogelijk te maken. Dit houdt in, veel zachte artikelen. Dit merk heeft oa hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Goedkope Hondenriem

Een Ezydog hondenriem is vooral sterk en erg praktisch. De hondenriem is er voor kleine en grote honden. Veel hondenriemen zijn in 2 breedtes te krijgen. Ook de lengte varieert van 64 cm tot 500 cm. lang. Veel van de hondenriemen hebben een innovatief ontwerp. Zijn verstelbaar of hebben een schokabsorberende functie.

Goedkope Hondenhalsband

Ezydog hondenhalsbanden zijn sterk en gemaakt van nylon. Deze halsband is er in diverse uitvoeringen. De hondenhalsband is geschikt voor alle kleine tot grote hondenrassen. Ezydog heeft diverse sluitingen aan de halsband. Waaronder een dubbele ring waardoor de halsband extra sterk wordt. Nu extra voordelig met korting.

Hondenzwemvest

Ezydog hondenzwemvest is er voor kleine en grote honden. Een hondenzwemvest zorgt voor veiligheid voor uw hond op en rond het water. De hondenzwemvesten zijn er in 2 kleuren. Dit is een seizoensartikel en buiten het seizoen om zijn niet alle maten voorradig.

Hondentas

Ezydog hondentassen zijn speciaal ontwikkeld met de hondentuigen als stevige basis. Een hondenrugtas kan gebruikt worden op hondenvakantie, wandelvakantie, tijdens hiking en tijdens gewone wandelingen. Tijdens het uitlaten raakt de hond zo meer energie kwijt. Dit is vooral gunstig voor honden die tijdens het normaal uitlaten nog niet moe thuis komen en meer uitdaging nodig hebben.

Hondenlampjes

Veilig uw hond uit laten met de hondenlampjes van Ezydog. Deze Adventure lights zijn er in 2 maten. Speciaal voor de kleine honden is er een kleine versie van de lampjes.

Goedkoop Hondentuig

Dit merk hondenartikelen heeft 3 hondentuigen. De hondentuigen zijn er voor kleine en grote honden. De tuigen zijn goed verstelbaar. Kies het tuig wat het beste bij u en uw hond past. Passend bij uw activiteiten.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Ezydog heeft een praktisch assortiment hondenspullen voor kleine en grote honden, tegen een goede prijs, nu in de sale!