• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Doxtasy

hondenbenodigdheden van Doxtasy

Doxtasy hondenbenodigdheden

Doxtasy is een merk wat voornamelijk leer en stof in het assortiment heeft. Doxtasy heeft veel leren halsbanden, leren hondenriemen, leren tuigen en hondenkleding. Daarnaast heeft dit leuke merk ook gedacht aan de kleine honden. Speciaal voor de kleine hondenrassen heeft Doxtasy stoffen hondentuigjes, kleine halsbandjes en draagtassen. Vooral geschikt voor het socialiseren van jonge pups of dragen van oudere hondjes.

Kwaliteit

Doxtasy hondenartikelen zijn netjes afgewerkt en heeft een hoge kwaliteit. Van leren halsband tot hondentas. Bekijk ons assortiment Doxtasy.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 90


Doxtasy Hondenartikelen van goede kwaliteit

Doxtasy is een topmerk met in het assortiment een ruime keuze aan kwaliteitsprodukten voor uw hond. De hondenbenodigdheden zijn netjes afgewerkt . Er wordt gebruik gemaakt van top kwaliteit materiaal als basis voor goede producten.

Kenmerken Doxtasy dierbenodigdheden

Deze dierbenodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • Doxtasy hondenartikelen
  • Voor kleine en grote honden
  • Diverse uitvoeringen
  • Kleurrijke collectie
  • Van hondenkleding, hondentassen, hondentuigen en andere praktische hondenartikelen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Eerste klas materialen
  • Goede afwerking

Ruim assortiment voor kleine en grote honden

Doxtasy heeft een groot assortiment aan leren hondenhalsbanden, Luxe hondenhalsbanden, leren hondenriemen, leren hondentuig, functionele hondenkleding, hondenspeelgoed en meer. Dit merk heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Hondenhalsband

Doxtasy heeft een ruime collectie leren hondenhalsbanden en imitatie leren halsbanden. De hondenhalsband is gemaakt van hoge kwaliteit leer en uitstekend afgewerkt. De versieringen verschillen van kralen tot studs en spikes. Stoere of chique hondenhalsbanden. Doxtasy maakt hondenhalsbanden voor kleine en grote honden. Voor de juiste maat meet u de nekomvang van de hond.

Hondentuig

Een Doxtasy hondentuig is gemaakt van het beste materiaal. Deze hondentuigjes zijn geschikt voor kleine en grote honden. Voor de kleine honden zijn er zachte comfortabele hondentuigjes van stof. Voor de grote honden zijn er stoere leren hondentuigen. Ook hiervoor geldt meet voor u besteld de borstomvang van de hond. Zo bepaald u de juiste maat hondentuig. De borstomvang is bepalend.

Hondenriem

Doxtasy maakt veel bijpassende hondenriemen passend bij de het hondentuig of de zelfde hondenhalsband. De hondenriem is er in verschillende breedtes en lengtes. Deze leuke, sterke en kleurrijke hondenriem is geschikt voor kleine en grote honden. Zo maakt u een mooie combinatie. Op veel bijpassende riemen bieden wij 10% korting op de bijpassende riem.

Hondentas

Doxtasy heeft diverse hondentassen voor het dragen of vervoeren van uw hond. Van buiktassen, de front carriers, rugtassen backpack, carseat kennel of carbooster seat. Deze hondentassen zijn Ideaal voor het reizen met uw hond. Voor het mee nemen van uw hond in de auto, de stad in of naar een hondenshow. Of neem uw kleine hond of pup makkelijk mee de stad in met een hondentas.

Doxtasy is een veelzijdig merk met praktische hondenartikelen van goede kwaliteit.