• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

hondenartikelen van Curli

Sorteer
Per pagina:
6 artikel(en)


Curli hondenbenodigdheden - Design & kwaliteit

Een Curli hondenartikel zijn hondentuigen, hondenriemen en honden verlichting. Deze hondenproducten zijn niet alleen gebasseerd op uiterlijk, maar ook op functionaliteit. Dit merk stelt hoge eisen aan hun hondenartikelen. Het hecht een grote waarde aan de relatie tussen baas en hond en het gecombineerde vermogen om samen te genieten van het leven. Het ontwerp moet de baas de zekerheid geven dan het belang van de hond voorop staat. Het beste voor uw huisdier. Dit merk heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen. Ontdek de leukste honden accessoires voor uw hond.

Eigenschappen Curli dierbenodigdheden

Dit merk dierbenodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • Hondenartikelen voor kleine en grote honden
  • Hoge kwaliteit
  • Uitstekende afwerking
  • Unieke extra's dmv praktische details
  • Honden tuigen, hondenlampjes en meer

Hondenartikelen met meerwaarde

Alle artikelen hebben een toegevoegde waarde voor de hond en de baas. Deze extra functies onderscheid het merk zich van de concurrent. Bijvoorbeeld de DogFinder ID of de Lummi Led verlichting voor hond en baas - op de fiets. Dit merk staat voor hondenartikelen met een meerwaarde en is van mening dat de toegevoegde waarde de toekomst is.

Oog voor detail

De Zwitsers staan bekend om hun fijne oog voor detail. Elk detail, hoe ingewikkeld ook is van invloed op het totale artikel. Deze hondenartikelen zijn dan ook van uitzonderlijke hoge kwaliteit. De producten hebben een hoge functionaliteit en een uitstekend design. Een goede basis staat bij aan het begin van de hoge kwaliteit. Er worden hoge eisen gesteld aan de gebruikte materialen. Deze hondenartikelen staan voor het welzijn van uw hond in combinatie met de beste mogelijke oplossing om de interactie tussen baas en hond te ondersteunen. Zo wordt het wandelen met uw hond een prettig uitje voor hond en baas. Er wordt geen enkele compromis gesloten over de kwaliteit.

Curli Hondentuig

Hondentuig kopen? Het beste voor hond en baas. Er zijn honden tuigen voor het uitlaten van de kleine tot grotere honden. Deze hondentuigjes hebben een goed design en zijn gemaakt van luchtig maar sterk mesh. Deze honden tuigen zijn goed afgewerkt en hebben een hoge kwaliteit. De honden tuigen heeft een uitstekend design en is comfortabel in het dragen. De zachte mesh stof kan zomers zorgen voor verkoeling door het tuig nat te maken. De Dogfinder helpt het snel terug vinden van vermiste honden.

Hondenriemen

De basic hondenlijn combineren uitstekend met het Vest air-vest hondentuig of het Vest cord harnas. Deze hondenriemen zijn lichtgewicht met een hoge afwerking. Nieuw is de  veiligheidsgordel voor gebruik in de auto. Met een grote maar lichtgewicht karbijnhaak maakt u uw hond vast aan bijvoorbeeld de autogordel. De autoriem is in lengte verstelbaar en leverbaar in 2 lengtes. Zo neemt u met deze hondengordel uw hond veilig mee in de auto. Hondenriem kopen? ontdek de hondenriemen voor het uitlaten van kleine en grote honden.

Hondenlampje

De Luumi hondenlampjes zijn klein maar duidelijk zichtbaar. Deze kleine ledlampjes voor uw hond worden geleverd per 2 stuks. De Luumi hondenverlichting zijn door het kleine formaat geschikt voor kleine en grote honden. Honden verlichting is er in diverse soorten. Met een Luumi hondenlampje is uw hond duidelijk zichtbaar in het donker. Handig voor het uitlaten van uw hond in het donker.

Bekijk onze andere merken hondenartikelen

Curli hondenbenodigdheden, hondenriemen, hondentuigen en hondenverlichtingvoor baasjes die het beste willen voor hun hond.