• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

hondenartikelen van Curli

Sorteer
Per pagina:
6 artikel(en)


Design en kwaliteit van Curli

Een Curli hondenartikel is niet alleen gebasseerd op uiterlijk, maar ook op functionaliteit. Dit merk stelt hoge eisen aan hun artikelen. Het hecht een grote waarde aan de relatie tussen baas en hond en het gecombineerde vermogen om samen te genieten van het leven. Het ontwerp moet de baas de zekerheid geven dan het belang van de hond voorop staat. Curl wil het beste voor uw huisdier. Dit merk heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen. Ontdek de leukste honden accessoires voor uw hond.

Eigenschappen Cruli dierbenodigdheden

Dit merk dierbenodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • Curli hondenartikelen voor kleine en grote honden
  • Hoge kwaliteit
  • Uitstekende afwerking
  • Unieke extra's
  • Hondentuigen, hondenlampjes en meer

Hondenartikelen met meerwaarde

Alle Curli artikelen hebben een toegevoegde waarde voor de hond en de baas. Deze extra functies onderscheid het merk zich van de concurrent. Bijvoorbeeld de DogFinder ID of de Lummi Led verlichting voor hond en baas - op de fiets. Curli staat voor hondenartikelen met een meerwaarde en is van mening dat de toegevoegde waarde de toekomst is.

Oog voor detail

De Zwitsers staan bekend om hun fijne oog voor detail. Elk detail, hoe ingewikkeld ook is van invloed op het totale artikel. Curli hondenartikelen zijn dan ook van uitzonderlijke hoge kwaliteit. De producten hebben een hoge functionaliteit en een uitstekend design. Een goede basis staat bij aan het begin van de hoge kwaliteit. Er worden hoge eisen gesteld aan de gebruikte materialen. Deze hondenartikelen staan voor het welzijn van uw hond in combinatie met de beste mogelijke oplossing om de interactie tussen baas en hond te ondersteunen. Zo wordt het wandelen met uw hond een prettig uitje voor hond en baas. Er wordt geen enkele compromis gesloten over de kwaliteit.

Curli Hondentuig

Curli wil het beste voor hond en baas. Een Curli hondentuig is er voor de kleine tot grotere honden. Deze hondentuigjes hebben een goed design en zijn gemaakt van luchtig maar sterk mesh. Dit hondentuig is goed afgewerkt en van hoge kwaliteit. Een hondentuig van curli heeft een uitstekend design en is comfortabel in het dragen. De zachte mesh stof kan zomers zorgen voor verkoeling door het tuig nat te maken. De Dogfinder helpt het snel terug vinden van vermiste honden.

Hondenlijnen

Curli heeft een basic hondenlijn die uitstekend combineerd het met Curli Vest air-vest hndentuig of het Vest cord harnas. Deze hondenriemen zijn lichtgewicht met een hoge afwerking. Nieuw is de Curli veiligheidsgordel voor gebruik in de auto. Met een grote maar lichtgewicht karbijnhaak maakt u uw hond vast aan bijvoorbeeld de autogordel. De autoriem is in lengte verstelbaar en leverbaar in 2 lengtes.

Hondenlampje

De Curli hondenlampjes zijn klein maar duidelijk zichtbaar. Deze kleine ledlampjes voor uw hond worden geleverd per 2 en zijn door het kleine formaat geschikt voor kleine en grote honden.

Bekijk onze andere merken hondenartikelen

Curli voor baasjes die het beste willen voor hun hond.