• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Carnis

Natuurlijk hondenvoer & hondensnacks van Carnis

Carnis hondenvoer & hondensnacks

Carnis hondenvoer & hondensnacks hebben een natuurlijke basis. Carnis is 100% tarwegluten vrij. Carnis maakt uitsluitend gebruik van natuurlijk uitgebalanceerde grondstoffen van hoge kwaliteit. Deze hoge basis maken Carnis hondenvoer en hondensnacks van uiterst goede kwaliteit.

Meer lezen over de filosofie van Carnis? Bekijk onze blog over Carnis, voor vitale viervoeters.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 126


Carnis Natuurlijke voeding Voor vitale honden

Carnis hondenvoer en hondensnacks is natuurlijk hondenvoeding die uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige grondstoffen. De geperste hondenbrokken bestaan uit natuurlijke uitgebalanceerde grondstoffen van hoge kwaliteit. De hoge kwaliteit en natuurlijke ingrediënten vormen de basis voor dit topmerk. De grondstoffen worden geselecteerd op noodzaak voor een optimale vertering. Vulstoffen zijn overbodig en worden vermeden.

Honden hebben normaal gesproken een stevige ontlasting in normale hoeveelheid - afhankelijk van de grote van de hond. Een gezonde hond heeft een glanzende vacht. De voeding vormt een belangrijke basis voor een gezonde hond. Gezond hondenvoer bevat de juiste voedingsstoffen voor uw hond. Dit merk heeft een hondenvoeding op natuurlijke basis, zonder chemicaliën of overbodige hulp of vulstoffen. Onnodige vulstoffen belasten de darmen en zorgen alleen voor grote hopen uitwerpselen, zonder voedzaam te zijn.

Kenmerken Carnis

Dit merk dierbenodigdheden heeft de volgende kenmerken

 • Carnis hondenvoer en hondensnacks en kattenvoer
 • Uitsluitend gebruik van natuurlijke producten
 • Geen gebruik van chemicaliën
 • Geen kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Hoge kwaliteit
 • Diverse smaken
 • Hypoallergeen
 • Ook voor honden met allergie of eliminatiedieet
 • Nederlands product
 • Diverse soorten hondenvoer; hondenbrokken, vers vlees en hondenworsten
 • Ook kattenbrokken op natuurlijke basis
 • Geen gebruik van afvalproducten

Hondenvoeding en hondensnacks op natuurlijke basis

Carnis gebruikt geen chemische stoffen voor al hun artikelen. In alle voedings artikelen van dit merk hondenbenodigdheden zitten geen enkele toevoegingen. Carnis hondenvoer en hondensnacks zijn compleet vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Gewoon eerlijke producten. De natuur is de uitgangsbasis voor deze hondenvoeding en hondensnacks. Een gezonde honde begint bij het voeren van goed voer.

Tarwegluten vrij hondenvoer en -snacks

Veel honden hebben last van allergie. Voedsel allergie is 1 van de meest voorkomende. Vaak is de hond overgevoelig voor granen. Carnis is speciaal geschikt voor honden met een glutenallergie en is 100% tarweglutenvrij

Honden met allergie

Honden met allergie kunnen veel last hebben van veelal ontlasting en een slechte vacht. Is er een allergie geconstateerd kan meestal met een eliminatie dieet gekeken worden waarvoor de hond allergie's is. Dit merk heeft een ruim assortiment hondensnacks afkomstig van diverse dieren. Zonder toevoegingen, op natuurlijke basis. Een uitstekende traktatie voor honden met een allergie.

Carnis natuurlijk Hondenbrok

Dit topproduct wordt goed door de honden geaccepteerd. Er is een uitgebreide lijn aan natuurlijke voedingsproducten als koud geperste hondenbrokken, houdbare hondenworst, natuurlijke hondensnacks, vers vlees en voedingssupplementen als zalmolie en schapenvet.

Puppybrok voor pups en kleine rassen

Carnis heeft speciaal voor de kleine honden en pups een kleinere brok ontwikkeld. De brok is gelijk alleen de vorm is kleiner. Deze kleine hondenbrok is gelijk aan samenstelling maar is beter te kauwen voor kleine honden. Vaak voor deze pups en kleine hondenrassen is de normale brok net te grof en hebben ze moeite met deze grote brok.

Natuurlijke hondensnacks

Dit merk hondenvoeding heeft ook gedroogde hondensnacks van een uitstekende kwaliteit. Deze hondensnacks worden op natuurlijke wijze gedroogd zonder enkele toevoegingen. Gedroogd wil niet zeggen uitgedroogd. Alle artikelen behouden de smaak en kwaliteit. Met een ruime keus aan soorten, paard, lam, hert/ree, konijn, eend en meer.

Carnis vers vlees

Carnis Vers vlees voor uw hond. Zonder toevoegingen, puur vlees uit de diepvries. Vers vlees is af te halen in Hoogeveen. Het bestaat uit hoogwaardige dierlijke ingrediënten. Het Vers Vlees is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit uitsluitend natuurlijke producten. Het vers vlees is hondenvoeding die kant en klaar de juiste verhouding bevat, bestaande uit spiervlees, verse organen en verse vleesbotten of karkassen.

De hoeveelheid voer is afhankelijk van het gewicht van uw hond. Als basis geldt 1% van het lichaamsgewicht. Voor pups geldt het dubbele, 2%. Houd bij pups het gewicht van de hond goed in de gaten. Een pup groeit nog steeds en het voer wordt dus ook wekelijks meer.

Kattenvoeding

Ook voor de kat heeft Carnis een kattenbrok. Ook deze kattenbrok hebben geen toevoegingen.

Dit merk heeft oa hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Carnis hondenvoer en hondensnacks is geschikt voor iedere hond, ongeacht leeftijd of grote.