• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Carnis

Natuurlijk hondenvoer & hondensnacks van Carnis

Carnis hondenvoer & hondensnacks

Carnis hondenvoer & hondensnacks hebben een natuurlijke basis. Carnis is 100% tarwegluten vrij. Carnis maakt uitsluitend gebruik van natuurlijk uitgebalanceerde grondstoffen van hoge kwaliteit. Deze hoge basis maken Carnis hondenvoer en hondensnacks van uiterst goede kwaliteit.

Meer over Carnis hondenvoeding en hondensnacks

Meer lezen over de filosofie van Carnis? Bekijk onze blog over Carnis, voor vitale viervoeters

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 132


Carnis Voor vitale honden

Carnis hondenvoer en hondensnacks gebruikt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen.Natuurlijke uitgeballanceerde grondstoffen van hoge kwaliteit vormen de basis voor dit topmerk.De grondstoffen worden geselecteerd op noodzaak voor een optimale vertering. Honden hebben normaal gesproken een stevige ontlastig in normale hoeveelheid - afhankelijk van de grote van de hond. Een gezonde hond een een glanzende vacht. De voeding vormt een belangrijke basis voor een gezonde hond. Natuurlijke voeding zonder chemicalien of overbodige hulp of vulstoffen.

Kenmerken Carnis

Dit merk dierbenodigdheden heeft de volgende kenmerken

 • Carnis hondenvoer en hondensnacks
 • Uitsluitend gebruik van natuurlijke producten
 • Geen gebruik van chemicalien
 • Geen kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Hoge kwaliteit
 • Diverse smaken
 • Hypoallergeen
 • Ook voor honden met allergie of eliminatiedieet
 • Nederlands product
 • Diverse soorten hondenvoer; hondenbrokken, vers vlees en hondenworsen
 • Ook kattenbrokken op natuurlijke basis
 • Geen gebruik van afvalproducten

Hondenvoeding en hondensnacks op natuurlijke basis

Carnis gebruikt geen chemische stoffen voor al hun artikelen. In alle producten zitten geen enkele toevoegingen. Carnis hondenvoer en hondensnacks zijn compleet vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. De natuur is de uitgangsbasis voor deze hondenvoeding en hondensnacks.

Tarwegluten vrij hondenvoer en -snacks

Veel honden hebben last van allergie. Voedsel allergie is 1 van de meest voorkomende. Vaak is de hond overgevoelig voor granen. Carnis is speciaal geschikt voor honden met een glutenallergie en is 100% tarweglutenvrij

Honden met allergie

Honden met allergie kunnen veel last hebben van veelal ontlasting en een slechte vacht. Is er een allergie geconstateerd kan meestal met een eliminatie dieet gekeken worden waarvoor de hond allergie's is. Carnis heeft een ruim assortiment hondensnacks afkomstig van diverse dieren. Zonder toevoegingen, op natuurlijke basis. Een uitstekende traktatie voor honden met een allergie.

Carnis natuurlijk Hondenvoer

Carnis is een topproduct welke goed door de honden worden geaccepteerd. Er is een uitgebreide lijn aan natuurlijke voedingsproducten als koud geperste hondenbrokken, houdbare hondenworst, natuurlijke hondensnacks, vers vlees en voedingssupplementen als zalmolie en schapenvet.

natuurlijke hondensnacks

Carnis heeft gedroogde hondensnacks van een uitstekende kwaliteit. Deze hondensnacks worden op natuurlijke wijze gedroogd zonder enkele toevoegingen. Gedroogd wil niet zeggen uitgedroogd. Alle artikelen behouden de smaak en kwaliteit. Met een ruime keus aan soorten, paard, lam, hert/ree, konijn, eend en meer.

Vers vlees

Vers vlees uit de diepvries. Vers vlees is af te halen in Hoogeveen. Het bestaat uit hoogwaardige dierlijke ingrediënten. Het Vers Vlees is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit uitsluitend natuurlijke producten. Samengesteld in de juiste verhouding bestaat het vers vlees uit spiervlees, verse organen en verse vleesbotten of karkassen.

Dit merk heeft oa hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Carnis hondenvoer en hondensnacks is geschikt voor iedere hond, ongeacht leeftijd of grote.