• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Beco pets

Beco pets hondenmanden, hondenspeelgoed & voerbakken

Becothings Eco vriendelijke artikelen

Becothings staat voor eco vriendelijk hondenspeelgoed en voerbakken. Het materiaal waarvan deze leuke hondenartikelen zijn gemaakt is een bijproduct of afvalproduct. Producten die anders worden weggegooid. Becothings is sterk en zeer milieu vriendelijk. De prijs is gunstig tegen een goede kwaliteit. Bekijk de volledige collectie Becothings.


Beco pets Eco vriendelijke hondenartikelen

Beco pets wordt gemaakt uit restmateriaal uit de landbouw. Het restmateriaal bestaat uit bamboe en rijstkaf. De natuurlijke plantaardige vezels worden fijngemalen tot poeder. Door toevoegingen van biologisch afbreekbaar hars in combinatie met natuurlijk rubber worden diverse vormen gemaakt.

Becothings maakt natuur-vriendelijk dierbenodigdheden. Becothings heeft onderander Becotoys hondenspeelgoed, becobeds manden en becobowls, voerbak en drinkbak, geheel natuurlijk en eco-vriendelijk. Maar er zit meer achter het ontwerpen dan alleen innovatieve materiaal. Beco is niet giftig, milieuvriendelijk en volledig veilig voor u en uw huisdier. Ontdek de milieuvriendelijke dierbenodigdheden van Becopets.

Kenmerken Becopets

Dit merk hondenbenodigdheden heeft de volgende kenmerken

  • Becopets hondenartikelen
  • Milieuvriendelijke artikelen
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Niet giftig
  • Veilig voor huisdier en baas
  • Ecovriendelijk gemaakt
  • Keuze uit hondenbedden, hondenspeelgoed en voer- drinkbakken

hondenspeelgoed

Becothings hondenspeelgoed zijn sterke hondenspeeltjes. Deze hondenspeeltjes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Dit hondenspeelgoed is er in diverse grotes, voor kleine en grote hondenrassen. De kleuren zijn zacht. Het natuurlijke rubber is stevig en ook nog eens milieuvriendelijk. Er zijn diverse maten en kleuren, voor een vriendelijke prijs. En uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hondenspeelgoed waar uw hond veel plezier aan zal beleven.

Voerbakken

Becopets heeft een serie drinkbakken en voerbakken. De mulit functionele bakken kunnen als voerbak of drinkbak gebruikt worden voor hond en kat. De bakken zijn licht van gewicht en sterk. De artikelen zijn er voor kleine en grote hondenrassen. Kies uit 4 verschillende kleuren en diverse maten. Zorg altijd voor vers drinkwater voor uw hond.

Hondenmanden

Becopets heeft het Becobed. een natuurvriendelijke hondenmand in 3 kleuren. De mand is geschikt voor kleine en middelgrote honden. De mand is leverbaar in 4 kleuren.

Bekijk onze andere merken hondenartikelen

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Beco pets heeft een leuk assortiment sterk, praktische en milieu vriendelijk hondenartikelen.