Kong H2O waterfles stainless steel

Kong H2O waterfles stainless steel

Bestel mee

Kong H2O drinkfles hond Insulated stainless steel

Kong H2O drinkfles hond Insulated stainless steel

Kong H2O waterfles stainless steel

Kong drinkfles hond

hondenwaterfles voor kleine en grote honden

Vanaf € 14,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4649-4662

Kong H2O Waterfles voor honden

De Kong H2O waterfles voor honden is gemaakt van Stainless steel, RVS. Deze praktisch en stijlvol honden drinkfles is makkelijk om mee te nemen. Deze Kong drinkfles is speciaal ontworpen om de hond op een natuurlijke manier te laten drinken. Veel honden vinden het drinken uit een fles met een balletje niet prettig. De meeste honden drinken het liefst uit een gewoon bakje. Van nature is dit ook de meest handige manier voor de hond om te drinken. Biedt uw hond vers drinkwater aan met de Kong H2O drinkfles. De dop van de KONG H2O heeft een handige haak waarmee u het honden drinkflesje makkelijk aan uw rugtas of broeksriem bevestigd.

KONG drinkfles voor honden

Deze H2O waterfles van Kong bestaat uit een drinkfles en drink unit. De drink unit doet dienst als drinkbakje en dop. De H2O4K9 honden waterfles is makkelijk in gebruik. De draaibare dop is ontworpen en aangepast om de hond op een natuurlijke wijze te laten drinken. De dog is BPA-vrij. De fles is gemaakt van Voedselveilige RVS.

Duurzame H2O drinkflessen

De Kong H2O fles is duurzaam. De draaibare drink unit heeft geen scharnierpunt die kan afbreken als de fles valt. De RVS flessen zijn gemaakt voor robuust gebruik. Deze stijvolle waterflessen kunnen tegen een stootje.

In onze blog hebben we de waterflessen vergeleken voor u.

Kleur Kong H2O waterfles Stainless Steel

Deze honden waterflesssen zijn uitgevoerd in rvs. De dop heeft een fel kleur. U heeft maarliefst keuze uit 7 kleuren. Maak een keuze uit

  • Oranje
  • Rood
  • Zwart
  • Roze
  • Geel
  • Groen
  • Blauw

Inhoud Kong drinkfles

De Kong waterfles is er voor kleine en grote honden. U kunt kiezen uit twee formaten. De drinkdop van de grote waterfles biedt ook grote honden voldoende ruimte om op een natuurlijke manier te drinken.

  • 280 ml
  • 750 ml

Meer kleuren

Deze leuke waterfles heeft een redesign gekregen. De flessen zijn RVS en de doppen hebben een vrolijke, frisse kleur. Dat maat het uiterlijk van deze waterflessen stoer en chique. Van deze grote waterflessen zijn er nog 4 kleuren.

Er zijn meer waterbakken voor onderweg

Dit is 1 van onze praktische hondenartikelen

De Kong H2O waterfles voor honden is een handige drinkfles voor kleine en grote honden.

Meer informatie
Materiaal: Roest vrij staal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kong H2O waterfles stainless steel
Uw waardering

Related Posts

Bestel mee