• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening
Katt3 startpakket kattenhuis
Meer afbeeldingen

Katt3 startpakket kattenhuis

Krabmeubel en kattenmand in 1
Katt3 kattenhuis

E-mail naar een vriend

€ 129,00

Modern kattenhuis van Katt3

Katt3 startpakket kattenhuis is een het huis voor uw kat. U kunt dit huis makkelijk zelf ontwerpen. Het Katt3 kattenhuis is een huis in verschillende stijlen; simpel en stijlvol of een mooi fort met allure? Met dit kattenhuis bepaalt u hoe het huis eruit ziet. Het Katt3 kattenhuis kan opgebouwd worden naar behoefte van uw kat. Het is geschikt voor kittens en senior katten. Voor 1 of meerdere katten. Dit kattenhuis is makkelijk uit te breiden aan de hoeveelheid katten in uw huis. Zo geeft u rust en vermijdt u conflicten.

Uniek kattenmeubel, anders dan een krabpaal

Katt3 is een uniek kattenmeubel. Het is anders dan normale kattenhuizen of krabpalen. Katt3 blijft u oneindig uitbreiden met onbeperkt aantal mogelijkheden, met maar enkele kubussen meer. Je bouwt nu een huis voor uw kat dat past bij jou interieur en leefstijl. Tip: start met deze start kit en voeg zoveel mogelijk alleenstaande kubes toe om een uniek huis te bouwen voor de kat.

Startpakket katten huis

Dit start pakket van Katt3 biedt uw kat een volledig trendy huis. Uw kat kan er slapen, verstoppen, spelen en krabben. Deze Start Kit bestaat uit:

 • Drie kubussen
 • Memory foam bed (kleur kleurrijk of hout)
 • Kussen (kleur kleurrijk)
 • Krab pad
 • 1 kattenspeeltje

Het concept van Katt3

 • De bouwer; jezelf
 • De eigenaar; de kat
 • De Katt3 het huis van elke kat zijn droom

De Katt3 valt op door het stijlvolle maar ook simpele ontwerp. Het kattenhuis is makkelijk in elkaar te zetten. Binnen enkele minuten en zonder gereedschap staat de kubus klaar. Uw kat toe aan een nieuwe uitdaging? geen prebleem. Het concept is ervoor gemaakt dat het eenvoudig te wisselen of te wijzigen is. Zo voldoet het altijd aan de behoefte van uw kat. De losse kubus heeft 6 zijdes, elk in een andere uitvoering. Met een kwartslag heeft u een geheel ander ontwerp.

Zijdes van de kubus

De kubes heeft de volgende zijdes

 • Geruite opening
 • 2 x grote opening
 • 2 dichte zijkanten
 • 1 kleine opening

Katt3 is een innovatieve collectie van BeOneBreed

Tips voor het katten meubel

U wilt natuurlijk dat uw kat optimaal kan genieten van de Katt3 kattenhuis. Deze is ontwikkeld met behulp van katachtigen gedragskundige The Cat Educator. Het stelt het welzijn van uw kat voorop.

De lokatie

 • Plaats de Katt3 zo, dat de kat het grootste gedeelte van zijn territorium kan overzien. Zodat hij de kamers zo veel megelijk in kan kijken, met zicht op de uitgangen.
 • Ramen zorgen voor entertainment. Plaats de Katt3 dan ook met rricht op een raam. Katten houden er van om naar buiten te kijken.
 • Kies voor een kamer waar de kat het meeste komt.
 • Komt jou kat vaak op een plek wij hij eigenlijk niet mag komen? biedt dan een oplossing aan die hoger ligt, zoals de katt3 kattenhuizen
 • Per seizoen veranderen de voorkeuren van uw kat. In de winter ligt de kat graag in de buurt van een warmtebron. En in de zomer heeft de kat eerder behoefte aan verkoeling. Kies een locatie die aanluit bij het seizoen.

De Opbouw

Een kat ligt graag hoog. Hoogte geeft de kat een geruststellend gevoel. Hij kan zo goed de omgeving in de gaten houden en reageren op gevaar of een prooi. Hoe hoger de Katt3 hoe groter de kans op waardering.

Een opbouw welke niet hoger is dan een stoel kan minder intressant zijn voor uw kat

De Katt3 vervangt een krabpaal. Als de kat het idee heeft dat de opbouw niet stevig is, kan het zijn dat hij de katt3 niet gebruikt.

Creeer hoogte. Twijfel niet om meer kubussen te gebruiken om het katten huis hoger te maken. Zet de Katt3 vast voor meer stevigheid en veiligheid.

Belangrijik: als de opbouw meer wordt dan 3 kubussen op elkaar, gebruik dan de meegeleverde riem om het huis te bevestigen aan een muur, om omvallen te voorkomen. Voor een kat kan een slechte ervaring genoeg zijn om een plek te negeren.

Gewaardeerde kattenhuis

Lijkt je kat de nieuwe opbouw niet te waarderen? moedig hem aan door op elk oppervlakte een kattensnoepje neer te leggen of door met hem te spelen.

Let wel: kittens zullen in het begin niet gelijk de hoogste verdieping willen verkennen. Moedig hem aan door gebruik te maken van snoepjes en een spelletje. Kittens moeten uiteindelijk vrijwillig de weg vinden in het nieuwe huis.

Sommige katten hebben de voorkeur voor gesloten kubussen, maar willen wel graag twee uitgangen hebben

Meerdere katten

Heeft u meerdere katten in huis? hierbij enkele tips

Een extra hoogte betekend een extra verdieping op je huis voor je kat. Hoe meer verdiepingen, hoe meer ruimte en hoe minder conflicten tussen katten onderling.

Bij het ontwerpen van de Katt3 zorgt u voor meerdere wegen naar boven. Twijfel niet om meer kubussen toe te voegen. Of maak gebruik van de omgeving als een vensterbank of een stoel. Als een andere kat de weg versperd is er nog altijd een weg naar boven of beneden toe. Dit voorkomt conflicten.

Ontdek onze collectie kattenbenodigdheden

Dit artikel is een uitbreiding voor de leuke Kattenmeubels van Beonebreed

Het Katt3 startpakket kattenhuis is een uniek kattenmeubel voor 1 of meerdere katten of kittens.

 • Kleur: wit
 • Fabrikant: BeOneBreed
 • Kleur: Wit

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat