Jolly Teaser bal hondenspeelgoed

Jolly Teaser ball hondenspeelgoed

Bestel mee

Jolly Ball Romp-n-roll hondenspeelgoed

Jolly Ball Romp-n-Roll hondenspeelgoed

Jolly Teaser ball hondenspeelgoed

Jolly hondenspeelgoed Duurzame hondenbal
Vanaf € 13,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3424-3427

Jolly ball hondenspeelgoed

De Jolly Teaser hondenbal is het ultieme hondenspeelgoed voor uw hond. Dit duurzame hondenspeeltje is geschikt voor kleine en grote honden. Door het gladde oppervlakte en de bal in bal is deze bal ook ideaal voor honden met een sterke beet. Door de kleine bal die rond draait in de harde bal geeft deze de hond een extra uitdaging. De harde bal is makkelijk vast te pakken en bijtbestendig. De kleine bal is zo groot dat deze niet door de grote bal heen kan. Deze hondenbal zorgt voor uren lang speelplezier. Deze hondenbal met nog een bal binnen in rolt uitdagend. De bal rolt door zijn vorm niet in een rechte lijn, maar onvoorspelbaar heen en weer. Hierdoor zal uw hond zich niet snel vervelen met de teaser bal. 

Kenmerken Jolly hondenbal

Jolly Pets Bal in Bal heeft de volgende kenmerken.

 • Duurzaam hondenspeelgoed van Jolly Pets
 • Verkrijgbaar in 4 maten
 • Hondenbal geschikt voor kleine en grote hondenrassen
 • Bijtbestendig
 • Onvoorspelbare rol
 • Uitdagend hondenspeeltje
 • Blijft drijven op het water

Maten Teaser bal

Deze Teaser bal van Jolly is leverbaar in 4 maten. Kies de juiste maat voor uw hond. Houdt rekening met het formaat van de snuit en de gaten in de bal. U kunt kiezen uit

 • S - 10 cm - Gaten 4,5 cm
 • M - 15 cm - gaten - 5,3 cm.
 • L - 20 cm - gaten 7 cm.
 • XL - 25 cm

Duurzaam hondenspeeltje voor uw hond

Duurzaam hondenspeelgoed zijn hondenspeeltjes die rekening houden met een sterkte hondenkaak. Door de goede keuze van materiaal en vorm gaan deze hondenspeeltjes lang mee. JollyPets heeft lang ervaring met sterke materialen en goede vormen. Door het formaat van de bal kan de hond er minder snel grip op krijgen. Is dit het juiste hondenspeeltje voor uw hond? lees onze blog. Een goede basis is de juiste vorm en de juiste grote. Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond

Houd toezicht tijdens het spelen

Laat uw hond spelen met dit duurzame hondenspeelgoed. Om lang plezier te hebben van deze hondenbal adviseren wij u wel om de juiste grootte te kiezen. Bij een hond die graag wil kauwen is een vorm waar hij minder snel grip op heeft, als een bal, beter geschikt dan een bot vorm. Neemt u een klein hondenspeeltje dan kan de hond daar heel goed grip op krijgen waardoor hij het speeltje snel kan slopen. Houdt toezicht tijdens het spelen. Hondenspeeltjes zijn niet bedoeld om te kauwen. Leer de hond het verschil tussen kauwen en spelen.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Jolly Pets honden speelgoed

Jolly Pets hondenballen zijn duurzaam en uiterst geschikt voor honden met een sterke beet. Deze uitdagende honden speeltjes geven uw hond uitdaging en uren lang speelplezier. De Jolly hondenspeeltjes zijn van uitstekende kwaliteit. Dit duurzame speelgoed is geschikt voor kleine en grote honden.

Jolly Pets heeft een collectie duurzaam hondenartikelen in de vorm van speelgoed voor honden.

Meer informatie
Kleur: Rood
Fabrikant: Jolly Pets
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jolly Teaser ball hondenspeelgoed
Uw waardering

Bestel mee