• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Uw hond belonen met hondensnacks


Hondensnoepjes

Carnis hondensnoepjes zijn een gezonde traktatie voor uw hond. Hondensnoepjes worden ook wel trainers genoemd. Trainers zijn handige hondensnoepjes voor het smakelijk en snel belonen van uw hond. Ze zijn onmisbaar tijdens een hondencursus of puppytraining. Het belonen van uw hond met een hondensnoepje is nog steeds 1 van de snelste methodes om goed gedrag te belonen en aan te leren. Gebruik voor het gemak de praktische beloningstasjes.

Carnis hondensnacks

Carnis hondensnacks hebben uitsluitend een natuurlijke basis. Deze hondensnacks zijn 100% tarwegluten vrij. Carnis maakt uitsluitend gebruik van natuurlijk uitgebalanceerde grondstoffen van hoge kwaliteit. Deze hoge basis maken Carnis hondensnacks van uiterst goede kwaliteit.

Honden met allergie

Honden met allergie kunnen veel last hebben van veelal ontlasting en een slechte vacht. Is er een allergie geconstateerd, dan kan meestal met een eliminatie dieet gekeken worden waarvoor de hond allergie's is. Carnis heeft een ruim assortiment hondensnacks afkomstig van diverse dieren. Zonder toevoegingen, op natuurlijke basis. Een uitstekende traktatie voor honden met een allergie.

Bekijk de volledige collectie Carnis hondensnacks.

Meer over Carnis hondenvoeding en hondensnacks

Meer lezen over de filosofie van Carnis? Bekijk onze blog over Carnis, voor vitale viervoeters

Uw hond wil ook alles doen voor dat lekkere hondensnoepje. Carnis hondensnoepjes zijn 100% natuurlijk en geschikt voor iedere hond.