• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Aquacoolkeeper voor honden

Koelbandanas geven de hond een uitstekende verkoeling bij de halsslagaders. Door het grotere oppervlakte geven ze meer verkoeling dan een koelhalsband. Bekijk hier de collectie koelbandana's

Sorteer
Per pagina:
4 artikel(en)


Koelbandana voor uw hond

Koelbandana's zijn niet alleen leuk om te zien, ze geven nog even een extra stukje verkoeling ten opzichte van een koelhalsband. Koelbandana's zijn op 2 manieren te dragen te weten voor de borst langs of boven op de nek. De verkoeling zit direct bij de hals bij de halsslagader en een stukje op de borst of rug. De koel bandana is heerlijk verkoelend tijdens bijvoorbeeld het wandelen.  

Kenmerken koelartikelen

Koelbandana's voor honden hebben de volgende kenmerken

  • Verkoelende hondenartikelen geschikt voor kleine en grote honden
  • Herbruikbaar
  • Diverse manieren te dragen
  • Extra verkoelend tov koelhalsband
  • Verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Veelal uit voorraad leverbaar

Werking koelbandana's

De speciale HydroQuartz Express worden geactiveerd tot een actief koelende gel, zodra deze in het water wordt gelegd. Houdt de tijd in de gaten en de dikte. Leg de pet bandana maximaal 30 seconden in het water. De hydorquartz absorbeert de lichaamswarmte en stoot deze af door verdamping. U heeft geen vriezer of koelkast nodig, alleen koud water. De koel bandana blijft 2 tot 5 dagen de verkoeling geven, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verkoeling voor uw hond

Voor het gebruik van de bandana legt u de bandana in koud water. Dompel de bandana onder. De maximale duur en dikte staat vermeld op het label. Haal de bandana uit het water en knijp en even voorzichtig uit. De bandana is klaar voor gebruik. De stof voelt nog nat aan. Als de stof is opgedroogd blijven de koelkristallen hun werk doen. (afhankelijk van het weer)

Herbruikbaar

U kunt de koel keeper steeds opnieuw gebruiken. Nadat de bandana weer in het water is gelegd, is het opnieuw bruikbaar en heeft het weer een verkoelende werking. Is de bandana vies geworden? U kunt ze kort wassen met een mild wasmiddel met een handwasje.

Kleuren

De aqua coolkeeper petbandana is verkrijgbaar in 4 kleuren. Ga voor effen blauw, vrolijk rood, romantisch roze of klassiek grijs.

Bekijk de collectie verkoeling hond.

Bekijk de volledige collectie van aqua coolkeeper

De Aqua coolkeeper koelbandana's houden u hond koel tijdens inspanning met warm weer.