• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Uitverkoop hondentuigjes

Sorteer
Per pagina:
24 artikel(en)


Hondentuig sale

Goedkope hondentuigen voor kleine en grote honden. Deze hondentuigjes gaan uit ons assortiment. Door bijvoorbeeld kleur of model verandering. OP=OP Profiteer van onze sale hondentuigen.

Het is een fabel dat een hondentuig trekken stimuleert. Trekken is een gedrag van de hond die ook met een halsband voorkomt. Dit wordt niet veroorzaakt door een tuig maar door het gedrag van de hond. Een goede hondencursus leert de hond het trekken aan de riem af. Op internet zijn ook diverse filmpjes te zien die instructies geven over het afleren van trekken.

Hondentuigen uitstekend alternatief

Het hondentuig is een uitstekend alternatief voor een hondenhalsband. Of is alternatief al lang het goede woord niet meer. Het is een bewezen middel om uw hond netjes aangelijnd bij u te houden. Met een hondentuig vermindert de druk op de nek van uw hond en worden nekblessure of ademhalingsproblemen voorkomen. Bij trainingen is een hondentuig zeer geschikt om een jonge hond te leren om niet te trekken. Als u de hond corrigeert, wordt de correctie gelijk over de borst van de hond verdeeld en wordt de nek ontzien. Ook voor de slimme honden die kans zien te ontsnappen uit hun halsband is een harnas een prima middel welke voorkomt dat de hond ontsnapt. Tegenwoordig zijn deze hondentuigen ook in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Geen reden dus om niet voor een hondentuigje te gaan.

Er zijn meer hondentuigen in ons assortiment.

Deze categorie valt onder de hondenartikelen

Zie ook onze uitverkoop

Goedkope hondentuigen van topmerken voor kleine en grote honden.