• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Uitverkoop hondenriemen

Sorteer
Per pagina:
17 artikel(en)


Uitverkoop hondenriemen

Goedkope hondenriemen van diverse merken, lengtes en kleuren. Profiteer van de laatste exemplaren. Deze riemen zijn van goede kwaliteit. Het gaat om enkele stuks die direct uit voorraad leverbaar zijn. De riemen gaan uit ons assortiment of zijn helemaal niet meer leverbaar. Een goedkope hondenlijn is beperkt leverbaar en kent een wisselende collectie. Hou dus regelmatig deze pagina in de gaten voor leuke honden accesoires.

Leren hondenlijn

Leren hondenriemen zijn sterk, soepel en tegenwoordig in diverse kleuren verkrijgbaar. Van naturel tinten als bruin, camel en zwart tot turquoise, roze en blauw. Net als de bijpassende halsbanden zijn er diverse luxe hondenriemen versierd met kralen of steentjes.

Nylon hondenriem

Hondenriemen van Nylon zijn er in veel soorten en maten. De kleur is onbeperkt. Nylon is sterk en vooral heel praktisch. Ezydog heeft een ruime collectie met schokabsorberende riemen die de eerste ruk aan de riem opvangt waarna u de hond snel kunt corrigeren. Ideaal voor de over enthousiaste sterke en grote hond die u bijna van de benen trekt als hij weer een bekende ziet of niet kan wachten om losgelaten te worden. De geweven hondenriemen van Ezydog zijn door de structuur extra sterk en kunnen heel wat kilo gewicht aan. Ook bij de Nylon riem is er een bijpassende hondenhalsband.

Multi-functioneel

Iedereen kent de standaard hondenriem. Maar u wilt of hoeft de hond niet altijd zo kort te houden of wilt de hond ook wel een keer naast u hebben lopend tijdens de wandeling in de stand. Daarbij is een multifunctionele hondenlijn een uitkomst. Verstelbaar in 2 of meer lengte. Ezydog heeft zelfs de vario 6, die op 6 manieren te gebruiken is. Als een handsfree hondenlijn over de schouder, met 2 honden, kort of extra lang.

Haak

Naast de hondenlijn is de haak van de riem net zo belangrijk. Een te slappe haak kan bij een ruk aan de riem van een te grote hond breken en de hond kan los schieten. Een kleine hond daar in tegen moet niet een te zware haak hebben. Er zijn diverse uitvoeringen van de haak. Vooral de outdoor merken maken een lichtgewicht maar erg sterke haak.

Bekijk de volledige collectie hondenriemen

Deze categorie valt onder de hondenartikelen

Zie ook onze uitverkoop

Goedkope hondenriemen van diverse merken, profiteer van kortingen.