• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Goedkope Hondenhalsbanden

Sorteer
Per pagina:
17 artikel(en)


Goedkope hondenhalsband voor elke hond

Uitverkoop hondenhalsbanden. De laatste exemplaren. Met uitlopende kleuren of modellen. Van goede kwaliteit in de laatste maten en kleuren.

Ontdek onze uitverkoop dierbenodigdheden

Halsband voor kleine en grootte honden

Hondenhalsbanden zijn de manier om uw hond aangelijnd uit te laten. Een hondenhalsband is er in vele soorten, maten en kleuren. De hondenhalsband is er voor kleine maar ook hele grote honden. Niet alleen de lengte van de halsband maar ook de breedte is verschillend. Hieronder vindt u wat meer informatie.

Nylon halsband

Een nylon hondenhalsband is sterk, kleurrijk, comfortabel en praktisch. Een ruime keuze uit oa Ezydog, Ruffwear en EQDOG. 3 topmerken die kwaliteit leveren. De nylon hondenhalsbanden van Ezydog zijn gevoerd met neopreen waardoor ze comfortabel dragen. Naast het draagcomfort zijn er ook reflecterende halsbanden. Reflecterende hondenhalsbanden maken de hond beter zichtbaar in het donker.

Leer

Leer is een materiaal puur natuur. Hondenhalsbanden van leer zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Hierin er een ruime keus. Leren hondenhalsband zijn er in de natuurlijke bruin en zwart tinten maar ook blauw, roze, wit en meer. Bewerkt of afgezet met kralen, strass, spikes of botjes. Naast de grote collectie van Doxtasy is er nu ook de nieuwste collectie van Pettaazzi. Pettarazzi wordt gemaakt van imitatieleer. Dit is niet van echt te onderscheiden, sterk, soepel en perfect afgewerkt. Pettarazzi halsbanden kunnen tegen water.

Functioneel

Hondenhalsbanden met een plus. De verkoelende halsbanden van Aqua coolkeepers zijn een must voor hete zomerdagen. Een hond kan moeilijk zijn warmte kwijt. De Aqua coolkeepers hebben het verkoelende effect van koud water op de polsen. Ideaal tijdens het uitlaten bij warm weer. Deze koelbanden zijn er voor kleine en grote honden.

Halsbandsluiting

Naast de keuze uit het materiaal is er veel keuze uit sluitingen. Niet elke sluiting is gelijk en past bij elke hond. Welke hond u ook heeft, bij ons vindt u de halsband die u zoekt. Informatie omtrent de juiste sluiting vindt u bij de Halsband sluitingen.

Maat halsband

De juiste maat hondenhalsband is erg belangrijk. Niet alleen voor het comfortabel dragen van de halsband maar ook om teleurstelling te voorkomen. Lees de informatie over het bepalen van de juiste maat . Meet voordat u besteld de nekomvang van uw hond.

Bekijk de volledige collectie hondenhalsbanden

Deze categorie valt onder de hondenartikelen 

Letop, de laatste maten en kleuren in de uitverkoop hondenhalsbanden.