• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Zwemvest hond

Hondenzwemvesten houdt uw hond veilig in en op het water. Een goed honden zwemvest ondersteunt uw hond bij het zwemmen en zorgt voor de juiste houding. Koop onlne bij PeJediertotaal het beste hondenzwemvest.

Sorteer
Per pagina:
1 artikel(en)


Hondenzwemvest geeft uw hond een stuk ondersteuning in het water. Op een boot of tijdens andere watersport activiteiten is het handig om uw hond snel uit het water te kunnen pakken. veilig uw hond mee op het water. Hondenzwemvesten zijn speciaal ontwikkeld voor uw hond. Bestel nu online de beste honden zwemvesten.

Hondenzwemvest voor klein en groot

Voor de middelgrote tot grote honden is er een hondenzwemvest. Diverse merken hebben verschillende hondenzwemvesten. Elk merk staat voor kwaliteit. Topmerken zijn Ruffwear, Ezydog en EQDOG. De zwemvesten zijn goed afgewerkt. Vergelijk en review over hondenzwemvesten. Lees hier meer over review en vergelijk hondenzwemvesten

Waarom een zwemvest voor honden

Het is een groot fabel dat alle honden van zichzelf kunnen zwemmen. Nee niet iedere hond kan zomaar zwemmen. En ookal kan uw hond zwemmen dan is een honden zwemvest wel zo veilig als u het water op gaat. Zwemmen is een uiterst vermoeiende bezigheid. Een honden zwemvest zorgt er voor dat de hond in de goede positie komt om goed te zwemmen. Het helpt de hond te blijven drijven. Meer informatie over het zwemmen met uw hond.

Ezydog hondenzwemvest

Ezydog honden zwemvesten zijn leverbaar voor kleine en middelgrote honden. De honden zwemvesten zijn goed afgewerkt en hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Ruffwear honden zwemvest

Ruffwear hondenzwemvesten zijn er voor de middelgrote tot grote honden. De Ruffwear zwemvesten hebben een uitstekend drijfvermogen en zijn ruim verstelbaar. De pasvorm is zeer goed. De honden zwemvesten zijn uitstekend afgewerkt en zeer licht en duurzaam.

EQDOG honden zwemvest

EQDOG zwemvesten zijn gemaakt voor middelgrote tot grote honden. EQDOG heeft unieke honden zwemvesten met een uitstekende pasvorm. Het drijfvermogen is zeer goed. EQDOG maakt gebruik van unieke materialen in combinatie met een uitstekend ontwerp. EQDOG zwemvesten hebben een hoge afwerking.

Bekijk het volledige assortiment hondenartikelen.

Dit artikel valt onder de outdoor hondenartikelen

Een hondenzwemvest ondersteunt de hond bij het zwemmen.