• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Lichtgevende hondenbenodigdheden

Lichtgevende hondenartikelen laat uw hond vooal in de donkere tijden duidelijk zien. Veilig voor de hond. Bekijk hier onze collectie lichtgevende hondenartikelen.

Sorteer
Per pagina:
7 artikel(en)


Veilig uitlaten

Hondenlampjes zijn lichtgevende hondenartikelen die zorgen dat u en uw hond veilig in het donker. Tijdens het laatste blokje om in het donker bent u en uw hond niet altijd even goed zichtbaar voor anderen. Lichtgevende en reflecterende hondenartikelen zorgen voor meer zichtbaarheid en dus veiligheid. U kunt denken aan artikelen als reflecterende halsbanden, reflecterende hondentuigen en reflecterende jasjes en reflecterende hondenriemen. Alles voor het veilig uitlaten in het donker.

hondenlampjes

Hondenlampjes zijn fel en multi functioneel. Een klein lampje die u aan de halsband, het tuig of de hondenriem bevestigd. Deze lampjes maken het overige verkeer duidelijk dat u er loopt. Naast het bevestigen aan de halsband of riem, kan u een hondenlampje ook bevestigen aan uw jas of uw broek. Een lampje kan voor de hond of voor de baas gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan gebruik tijdens het hardlopen. Er zijn diverse merken en uitvoeringen verkrijgbaar. Lees onze blog over het vergelijk en de review hondenlampjes. Er is een hondenlampje van Ezydog, Ruffwear en Orbiloc.

Kleuren lampjes

Er zijn diverse kleuren lichtjes te krijgen. Elke kleur heeft een ander effect. De kleur Rood wordt geassocieerd met gevaar. Daardoor trekt het de aandacht van andere verkeersdeelnemers. De gele kleur is goed en vooral ver zichtbaar in het buiten gebied. Bedenk dan ook voor de aanschaf waar u normaal loopt en welke kleur voor u situatie het beste is. 

Bekijk onze blog hond uitlaten. Hier vindt u meer tips over onder andere het veilig uitlaten van uw hond.

Ons assortiment outdoor hondenartikelen

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Hondenlampjes zijn praktische, lichtgevende hondenartikelen maken u en uw hond zichtbaar maken in het donker.