• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Tre Ponti

Hondentuig van Tre Ponti

Tre Ponti hondentuigen hebben een innovatief italiaans design. De hond kan vrij bewegen en de baas heeft controle over de hond. Het materiaal neemt weinig te geen water op. De combinatie van materiaal en vorm maken deze tuigen uitermate geschikt om te dragen tijdens het zwemmen. Ook tijdens fietsen, steppen en speuren zijn de Tre Ponti tuigen uiterst functioneel en prettig om te dragen.Bestel online Tre Ponti hondentuigen.

Sorteer
Per pagina:
27 artikel(en)


Tre Ponti hondentuig; uniek en innovatief

Een Tre Ponti hondentuig is het nieuwste tuig geschikt voor alle hondenrassen. Tuigen van TrePonti houden rekening met de bouw van de hond. Met een Tre Ponti tuig heeft U de controle over de hond, maar uw hond heeft optimale bewegingsvrijheid. De hondentuigen worden ontwikkeld op basis van de grote van de hond. Een kleine hond heeft een andere bouw dan een grote hond. Tre Ponti heeft een leuk assortiment hondentuigen van top kwaliteit.

Voor het aangelijnd uitlaten van uw hond heeft dit merk honden accessoires een uitstekende en ruime collectie voor alle honden. De basis is controle over uw hond met een goed en prettig zittend harnas. Naast comfort is het design echt Italiaans, chique, mooi en een lust voor het oog.

Kenmerken hondentuigen

Deze hondentuigen hebben de volgende kenmerken

 • Tre Ponti hondentuigen
 • Hondenartikelen met speciaal ontwerp voor kleine en grote honden
 • Optimale bewegingsvrijheid
 • Geen irritatie
 • Geen wrijving in de oksels
 • Uniek sterk en zacht materiaal
 • Neemt geen geur of haren op
 • Controle voor de baas
 • Hondenbenodigdheden van uitstekende kwaliteit met een goede afwerking
 • Diverse uitvoeringen
 • Met of zonder reflecterende rand
 • Geschikt voor oa uitlaten, sporten, fietsen, speuren en steppen met de hond

Uw hond uitlaten

Veelal worden honden uitgelaten met een halsband die aan een riem wordt bevestigd. Op veel plaatsen is het aangelijnd uitlaten van uw hond een must. Bij veel honden gaat dit uitstekend met een halsband. Maar niet elke hond is geschikt voor het uitlaten met een halsband. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een hondentuig. Denk aan een hernia of ander fysiek probleem waardoor het wenselijk is de druk van een ruk aan een hondenriem te verdelen over het lichaam. Maar ook voor meer controle over uw hond. Met een tuig heeft u de totale controle over de voorkant van uw hond. Soms is een tuig ook wenselijk omdat de hond altijd uit de halsband ontsnapt. Een tuig is een hondenartikel die het uitlaten voor uw hond weer comfortabel maakt.

hondenharnas voor kleine en grote honden

Tre Ponti heeft een ruime keus aan hondentuigjes. Deze tuigjes zijn er is er voor kleine chihuahua's tot grote bulldogs, Weimeranen en Herdershonden. Tre Ponti heeft een unieke kijk op een tuig. Het tuig wordt niet met een aantal cm. vergroot voor een groter hond maar er zijn diverse type hondentuigen. Het hondentuig worden als eerste onderverdeeld in grote van de hond. Voor kleine hondenrassen is er een ander tuig dan voor de grote hondenrassen. Een Tre Ponti tuig is uitstekend afgewerkt. Door het doordachte ontwerp is er altijd wel een tuig voor uw hond. Vooral de grote power honden hebben een ruime keuze uit diverse hondentuigen. Deze hebben een zeer goede pasvorm.

De juiste maat Voor grote Tre Ponti hondentuig

De grote TrePonti hondentuigen, als Primo, Primo plus, Volta en Forza zijn leverbaar in 4 maten. Deze tuigen zijn voor honden vanaf 10 kilo vanaf ongeveer een borstomvang van 65 cm. Voor het bepalen van de juiste maat hondentuig meet u vaak de borstomvang. Met een slap meetlint meet u de omvang achter de voorpoten naar boven tussen de schouderbladen van de hond. De tabel bij het artikel geeft aan welke maat voor uw hond geschikt is.

De juiste maat voor kleine hondenrassen

Voor de kleiner hondenrassen tot ongeveer 14 kilo zijn er TrePonti hondentuigen als Fibbia en Terzo Liberta. Deze maten worden niet zo zeer bepaald door een borstomvang. Door de speciale vormgeving is er geen vaste plek om de borstomvang te bepalen. Door de bouw van de hond zit het tuig bij de ene hond verder naar achteren dan bij de andere. Daarom worden deze maten weergegeven per kilo. Kijk naast het gewicht van de hond ook naar de bouw. Is de hond erg iel gebouwd en zit hij net op een grens pak dan de kleinste maat. Is de hond erg breed, pak dan de grotere maat. Bij het passen positioneert u het tuig eerst in een goede V. 

Dit merk heeft meerdere artikelen van hoge kwaliteit.

Ontdek onze top merken dierbenodigdheden

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Bekijk de volledige collectie hondenbenodigdheden van Tre Ponti.

Materiaal

Het Tre Ponti hondentuig is gemaakt van zacht, soepel en waterafstotend glad materiaal. Er hechten geen haren aan het tuig. Ook neemt het tuig nauwelijks water op. Dit maakt het tuig uiterst geschikt voor het gebruik in het water. Door het materaal neemt het tuig geen hondengeur op. Dit italiaanse design ziet er mooi uit maar is ook nog eens goed ontworpen.

Tuig voor actieve honden

Of u nou veel wandelt met uw hond of u fiets. Een tuig van Tre Ponti is geschikt voor diverse activiteiten. Door de bouw wordt de hond niet belemert in het bewegen. Juist ook door deze bouw houdt u wel de controle over de hond mocht dat nodig zijn. Een Tre Ponti tuig is uiterst veelzijdig en geschikt voor alle activieiten met uw hond. Twijfelt u over een maat mail naar info@pejediertotaal.nl Wij kijken met u mee.

Een meer verstelbaar hondentuig, ook voor de borst langs is het Ezydog hondentuig.

Bekijk het volledige assortiment hondentuigen.

Een hondentuig van Tre ponti is geschikt voor hele kleine hondjes tot grote honden. Dit lichtgewichte maar sterke hondenartikel neemt nauwelijks water op. Een Tre Ponti hondentuig geeft uw hond bewegingsvrijheid en u controle over de hond.