• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentuigjes van Puppia

Voor kleine en middelgrote honden

Puppia hondentuigen zijn er in diverse hippe tuigjes  en materialen. Een Puppia harnas is netjes afgewerkt. Deze tuigjes geschikt voor kleine en middelgrote honden. De zachte materialen zijn zeer comfortabel. Mesh, gevoerd of katoen. Puppia heeft een ruime keuze uit designs en kleuren. Voor elke hond is er wel een passende kleur.

Sorteer
Per pagina:
4 artikel(en)


Puppia hondentuig voor grote en kleine hondenrassen

Puppia hondentuig is leverbaar voor grote en kleine honden. Voor de juiste maat meet u de hond. Een effen kleur afgewerkt met een bies of een zacht gevoerd tuigje met een blok of vrolijke bloem. Maar ook een stoere camouflage of piraten uitvoering.

Hondentuig met borststuk

Puppia heeft diverse hondentuigen met een borststuk. Dit tuig is uitstekend geschikt voor de kleine tot middelgrote hond. Het brede borststuk verdeelt de druk van het tuig over de gehele borst. Door de drukverdeling is het tuig prettig om te dragen. Dit hondenharnas ontziet de gevoelige hondennek.

Extra trekken aan de lijn?

Trekt uw hond aan de lijn met een tuig? Een mythe die nog steeds voort leeft. Er zijn honden die in de nek zeer krachtig zijn. Een tuig vermeerderd het trekken niet. Trekken is een negatief gedrag van uw hond. Dit heeft niet met een tuig of halsband te maken maar met ongewenst gedrag. Het trekken, en dan vooral een stevige ruk, in combinatie met een halsband kan tot ongelukken en blessures leiden. Blessures bij u en bij de hond. Met een goede gedragscursus en veel trainen en consequent volhouden wijzigd u dit negatieve gedrag. Een hondentuig geeft u wel controle over de hond. Een goede combinatie? Dat is persoonlijk voor hond en baas. Voor de 1 werkt een simpele halsband en de andere een groot hondentuig tegen het ontsnappen.

SoftMesh of zacht pluche

Puppia hondentuigjes zijn uiterst comfortabel. De SoftMesh tuigjes zijn gemaakt van mesh een luchtdoorlatende stevige stof. Dit hondenharnas voelt zacht aan en irriteert de hond niet. De Pluche honden tuigen zijn nog zachter. Aan de binnenkant zit een zacht pluche. De pluche maakt dit tuig uiterst geschikt voor het gebruik in de winter.

Bekijk het volledige assortiment hondentuigen.

Comfortabel hondentuig

De zachte stof en het borststuk maakt dit honden tuig uiterst comfortabel. De druk wordt verdeeld over de hele borst van de hond. Het materiaal en de pasvorm zorgt voor goed draagcomfort voor de hond. Deze tuigjes zijn netjes afgewerkt. Met leuke designs en frisse kleuren is er een ruime keuze van Puppia hondentuig voor iedere hond.