• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentuig van nylon

Moderne en hippe hondentuigjes in vele kleuren en maten. Hondentuigen in vele vormen en van diverse topmerken als Tre Ponti, Ezydog, Petsafe, Curli en Puppia. Een nylon hondentuig koopt u voor het uitlaten, fietsen of sporten met uw hond. Deze hondentuigen zijn sterk en zijn waterbestendig. Er is een hondentuig voor kleine en grote honden.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 46


Hondentuigen kopen

Bent u opzoek naar een nylon hondentuig voor uw hond. Dan bent u hier op het juiste adres. Hondentuigen bestaan er in veel uitvoeringen en merken. PeJediertotaal biedt een uitgebreid assortiment aan tuigjes voor kleine en grote honden. De tuigen zijn praktisch en innovatief. Hondentuigen bestel je makkelijk en snel op PeJediertotaal.nl. Ontdek hier onze unieke collectie hondentuigen. Een nylon hondentuig is uiterst functioneel hondenartikel en in veel verschillende modellen verkrijgbaar. Deze honden harnassen zijn vaak goed verstelbaar. Diverse merken brengen uiterst innovatieve ontwerpen op de markt met praktische oplossingen. Wij hebben diverse hondentuigen voor u beschreven en vergeleken. Meet de borstomvang van de hond en bekijk de maattabel voor de juiste maat. Passen is ook mogelijk.

Kenmerken

Deze hondenbenodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • Hondenartikelen gemaakt van nylon
  • Diverse modellen verkrijgbaar
  • Hondenbenodigdheden geschikt voor alle hondenrassen
  • Ruim verstelbaar
  • Sterk en bestand tegen water
  • Leverbaar in diverse kleurstellingen

Goed passend nylon hondentuig

Waneer zit een hondentuigje goed? Een goed honden tuig zit goed bij de hond. Dat houdt in dat het niet schuurt of irriteert. Zeker niet in de oksels. Een goed passend hondentuig geeft de hond bewegingsvrijheid. Daarintegen heeft de baas controle over de hond. Voor het bepalen van de juiste maat bekijkt u onze informatie.

Honden harnas Niet alleen voor het uitlaten

Met een goed nylon hondentuig laat u niet alleen uw hond uit. U kunt het tuig gebruiken in de auto, tijdens het zwemmen, het speuren, of het fietsen met uw hond. Bepaal voor de aankoop waarvoor u het honden tuig wilt gebruiken.

Fabel over hondentuigen

Het bekende tuigen fabel; in een hondentuig trekt de hond. Het trekken van de hond aan de lijn is niet gerelateerd aan een halsband of honden tuig. Het is aangeleerd gedrag van de hond. Dit trekken aan de riem is zeer vervelend voor baas en hond. Met een goed tuig en de juiste techniek heeft u meer controle over de hond en wordt het blokje om weer een prettig ommetje.

Hondenriem

Bij een goed tuig hoort een goede hondenriem. Welke riem goed bij u en uw hond past is zeer persoonlijk en afhankelijk van diverse zaken als gedag, gewicht, en activiteit. De beste hondenriem maakt de riem met een goed hondentuig tot een perfecte combinatie

Diverse uitvoeringen

Een Nylon hondentuig is er in vele uitvoeringen. Het borsttuig of 3 punt tuig heeft een extra stuk op de borst die de druk goed verdeelt. Dit harnas is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld speuren, hardlopen en de in de auto. Het gewone honden tuig is makkelijk en snel aan en uit te doen. Voorbeelden zijn de Tre Ponti Primo hondentuigen, het Curli instaptuig en de Ezydog Quickfit tuigen.

Bekijk het volledige assortiment hondentuigen.

Ontdek onze top merken dierbenodigdheden

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Goed verstelbaar

Nylon honden tuigen zijn goed verstelbaar. Dit bevordert een goede pasvorm. Het aanmeten kost even tijd en geduld voor baas en hond. Eenmaal passend gemaakt zult u lang plezier beleven aan een nylon tuig voor uw hond. Deze hondenbenodigdheden zijn er voor alle hondenrassen. Een nylon hondentuig is duurzaam, goed schoon te maken en comfortabel om te dragen.