• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

hondentuig van Doxtasy

Hondentuig van Doxtasy is er voor kleine en grote honden. Doxtasy heeft een ruime keuze in hondentuigen. Doxtasy hondentuig is er in diverse modellen, materialen en maten en kleuren. Van stoffen kleurrijke kleine hondentuigen voor kleine hondenrassen tot leren stoere grote hondentuigen voor de grote hondenrassen.

Sorteer
Per pagina:
15 artikel(en)


Hondentuig voor kleine en grote honden

Doxtasy hondentuig is gemaakt van stof of leer. De stoffen hondentuigjes zijn geschikt voor de kleine tot middelgrote hondenrassen. Deze hondenbenodigdheden zijn kleurrijk en zijn zeer comfortabel. De leren hondentuigen zijn veelal gemaakt voor de grotere honden met een ruime borstkast. De leren hondentuigen zijn sterk en hebben een stoere uitstraling. 

Een Doxtasy honden harnas is netjes afgewerkt. De hondentuigen zijn goed verstelbaar en verdelen de druk van een strakke riem over de gehele borstkast. Doxtasy hondentuigen zijn veel uit voorraad leverbaar. Neem de borstmaat van uw hond en kijk in de tabel naar de juiste maat honden tuig. Ontdek deze leuke hondenartikelen bij de dierenwinkel online.

Voor het uitlaten van uw hond is een harnas een uitstekend alternatief voor een halsband. Vooral honden die snel last hebben van nekblessures of een hernia is een tuig beter tijdens het uitlaten. Deze super leuke, kleurrijke en veelzijdige tuigen kunnen uitstekend gecombineerd worden met een bijpassende hondenriem, voor het aangelijnd wandelen met uw hond.

Kenmerken Doxtasy harnas

Een harnas van dit merk heeft de volgende kenmerken

  • Doxtasy hondenharnas
  • Hondenbenodigdheden geschikt voor kleine en grote honden
  • Gemaakt van leer, mesh, nylon of katoen
  • Hondenartikel in diverse modellen
  • Uitstekende kwaliteit met een goede afwerking

Doxtasy leren hondentuigen

Doxtasy hondentuigen zijn gemaakt van het beste leer. Het leren hondentuig van Doxtasy is sterk en duurzaam. Leren hondentuigen worden bij het dragen soepel. Doxtasy leren hondentuigen zijn stoer en geschikt voor middelgrote en grote honden. Een stoer harnas van breed leer voor een stoere hond.

Hondentuigjes voor kleine honden

Naast hondentuigen voor grote honden heeft Doxtasy een ruime keuze uit kleine hondentuigjes van stof. Deze kleine hondentuigjes zijn uitstekend geschikt voor de kleine hondenrassen. De stoffen hondentuigen zijn er in 2 modellen. Een Comfy harnas en een Round loop harnas. De sluiting van deze twee hondentuigjes verschillen. De keuze is na wens van de baas. De Comfy harnas is een echt instap hondentuig. De hondenpootjes zijn afgezonderd door een zacht buikstuk. Het instappen is even trainen. Het mooiste en meest rustigste is om uw hond te leren om zelf in het tuig te stappen. De round loop wordt over het hoofd van de hond getrokken en heeft aan beide zijde een klicksluiting. Zonder een poot op te tillen trekt u het hondentuig aan. Deze tuigjes zijn er in kleurrijke combinaties of in een koele mesh stof.

Juiste maat

Een goed passend hondentuig sluit mooi bij de hond aan. Het hondentuig knelt of irriteert de hond nergens. Om de juiste maat hondentuig te bepalen meet u eerst de hond voordat u bestelt. Bij het gewenste hondentuig vindt u een maattabel. Zoek de maat en kijk welk hondentuig geschikt is voor uw hond. Bekijk onze tips voor het meten van uw hond. Heeft u het hondentuig goed afgestelt ga dan een stukje lopen met de hond. Zo kunt u goed bepalen of het tuig goed past.

Goede kwaliteit

Doxtasy hondentuigen zijn van uitstekende kwalitiet. Doxtasy maakt gebruik van de beste kwaliteit grondstoffen. De hondentuigen kennen een uitstekende afwerking. Voor de uitstraling kennen deze hondentuig een vrolijke kleur of diverse versiersels als kralen of zilveren studs. 

Bekijk het volledige assortiment hondentuigen.

Doxtasy is een kwaliteitsmerk hondenbenodigdheden met meerdere artikelen voor kleine en grote honden.

Een Doxtasy hondentuig is een top kwaliteit hondenartikel voor het uitlaten van kleine en hele grote honden.