• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Zadeltassen voor honden

Honden zadeltassen

Een zadeltas verdeelt het te dragen gewicht aan beide zijde van de hond. Voor honden die lang met hun baasjes ver de natuur in gaan, hiking is de zadeltas een goede uitkomst. Maar ook honden die wat meer energie kwijt moeten is een zadeltas daarvoor een manier. Door het dragen zal de hond zich meer moeten inspannen. Bekijk onze collectie zadeltassen.

Sorteer
Per pagina:
1 artikel(en)


Honden zadeltassen voor hiking en meer

Zadeltassen voor uw hond zijn praktische hondentassen voor hiking met uw hond. Laat uw hond zijn eigen water en voer dragen. Niet alleen praktisch maar ook functioneel. Kan uw hond zijn energie niet genoeg kwijt met uw uren lange wandeling? Een zadeltas zorgt er ook voor dat uw hond meer energie verbruikt tijdens het dagelijkse rondje. Een honden tas is multifunctioneel te gebruiken. Het is ideaal tijdens een wandelvakantie maar ook geschikt voor dagelijks gebruik.

Ezydog hondentas

Ezydog zadel tassen zijn gebasseerd op outdoor. Met een praktische indeling en geschikt voor kleine en grote honden. Deze praktische hondentassen zijn van goede kwaliteit en hebben een uitstekende afwerking. De tassen hebben een goede basis als het Convert hondentuig of het Chest Plate harnas.

De Summit Backpack heeft als basis het Chesplate harnas. Bij de Summit Backpack is het tuig al inbegrepen. Dit hondentuig heeft een borststuk en is ruim verstelbaar.

De Ezydog Saddle Bags zijn zadeltassen, passend op het Convert tuig. Hierdoor is het convert tuig uit te breiden met hondentassen. Deze hondenzadeltas zijn voorzien van ruime vakken. De tas is verkrijgbaar in 2 maten en geschikt voor het convert tuig maat S tot XXL.

Bekijk de collectie van Ezydog.

Outward Hound

De Outward Hound zadel tassen is de Daypak. Een 1 dags rugzak met 4 vakken. Een hip outdoor accesoires van uitstekende kwaliteit. Zadel tassen zijn een uitstekend middel om uw hond meer uithoudingsvermogen te geven en meer energie verbruikt.

Bekijk ons assortiment hondentassen.

Zadeltassen voor honden koopt u bij PeJediertotaal, online dierenwinkel.