• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenrugzak Online kopen

Samen lange dagtochten maken. Of honden die hun energie kwijt moeten. Een rugzak voor honden biedt uitkomst. Met mogelijkheid voor het opbergen van bv een matje, een riem of water. Hondenrugzak zijn er in diverse modellen en verkrijgbaar van Ezydog, EQDOG en Ruffwear.

Sorteer
Per pagina:
2 artikel(en)


Hondenrugzak

Een Hondenrugzak is er in veel uitvoeringen. Zadeltassen voor de hond of draagtassen om de hond te dragen. De zadeltassen gebruikt u om brokken en water mee te nemen tijdens een meerdaagse wandeltocht. Of om te zorgen dat de hond zijn energie kwijt kan. Bekijk onze online collectie honden rugzakken.

Zadeltassen voor honden

Voor honden die vaak gaan hiking (lange wandelingen die 1 of meerdere dagen duren) met de baas is er een hondentas die als zadeltas te dragen is. Aan beide zijde van de hond is er ruimte voor een tas. De hond kan zo makkelijk zijn eigen water en voer meenemen in de zadeltas.

Hondendraagtassen

Voor kleinere honden zijn er hondenrugzakken om de hond op de rug mee te dragen. Deze rugdraagtas is volledig gesloten en u kunt uw hond zo makkelijk meenemen. De hondendraagtas is uitstekend geschikt voor kleine oude honden of pups. Zo neemt u de hond mee naar de stad of het bos, wat een stuk verderop ligt.

Doxtasy hondentas

Doxtasy heeft een grote collectie aan kleurrijke hondentassen. De hondendraagtas voor op de rug is verkrijgbaar in diverse kleuren. De hondentassen zijn verkrijgbaar als buikdrager, rugdrager en heupdrager. Nieuw is de carseat kennel. Een speciale hondenbench voor in de auto. Bekijk de volledige collectie Doxtasy.

Ruffwear

Ruffwear hondentassen zijn praktisch en hebben een innovatieve vormgeving met een uiterst goede pasvorm. Deze tassen zijn er voor middelgrote tot grote honden.

Ezydog hondentas

Ezydog hondentassen zijn er voor middelgrote tot grote honden. Ideaal voor hiking en lange wandeltochten. Deze honden tassen hebben een goede afwerking en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Bekijk de volledige collectie Ezydog.

Onze ruime collectie hondenartikelen bevatten praktische hondentassen.

PeJediertotaal online dierenwinkel met een leuke collectie hondenrugzak, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; draagtassen en rugzakken.