• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondendraagtas voor kleine honden

Reismand of hondentas?

Met een goede hondentas kunt uw hond comfortabel mee nemen. Van hondentassen voor de auto en trein tot praktische draagtassen. Hondentassen in leuke hippe designs en praktische ontwerpen. Comfortabel en mooi. Honden tas koopt u bij PeJediertotaal de dierenwinkel online. Bekijk hier ons volledige assortiment hondentassen.


Hondendraagtas voor kleine honden

Een hondendraagtas is een goed middel om uw hond te vervoeren. Deze hondentassen zijn ideaal tijdens het reizen in de trein of metro. Een hondentas is ook voor het socialiseren van pups is het een uitstekend middel. Pups of oude honden hebben (nog) niet de kracht hebben om lang naar de stad te lopen. Of misschien kan uw hond niet zo goed tegen teveel prikkels. Ook het lopen in een drukke omgeving is voor kleine honden en pups niet altijd even makkelijk.

Neem uw hond makkelijk mee in een hondentas. U draagt uw hond over de schouder, in een buiktas of rugtas of heuptas. Deze hondentassen zijn een handig hondenartikel om uw hondje veilig en makkelijk mee te nemen. De draagtassen zijn uitstekend geschikt voor kleine hondenrassen als chihuahua, Yorkshire, keeshond, Shih Tzu en ToyPoedel. Elke tas heeft voldoende ventilatie en een lijn om uw hond. Maak uw keuze uit onze ruime collectie hondentassen in onze online dierenwinkel.

Kenmerken hondendraagtassen

Deze hondenbenodigdheden in de vorm van hondendraagtassen hebben de volgende kenmerken

  • Praktische honden accessoires voor het dragen van uw hond
  • Neem uw kleine hond of pup mee naar de stad, de markt, het museum en meer
  • Diverse uitvoeringen voor op de buik, de rug of op de heup
  • Topmerken van uitstekende kwaliteit met een goede afwerking
  • Hondenartikel in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar

Doxtasy honden draagtas

Doxtasy heeft 3 soorten hondendraagtassen geschikt voor kleine honden tot ongeveer 10 kilo. De hondentas van Doxtasy is er in een buikdrager, een heupdrager en een rugdrager. De buikdragers, Front carrier, hebben tov de rugtas, Backpack pet carrier, de meeste ruimte. Heeft u een iets langer hond, bijvoorbeeld een teckel dan is de heupdrager, Side pet carrier een uitkomst. Hierin kan uw hond heerlijk liggen. Aan weerzijde zit een band die u over de hond kunt spannen zodat deze niet plotseling omhoog kan komen.

De Backpack hondenrugzak kan gesloten worden aan de bovenzijde. De Front carrier is open. Alle draagtassen hebben een aanlijn mogelijkheid. De Heupdrager, Side pet carrier is uitermate geschikt om de hond met evt een arm te ondersteunen.

4lazylegs hondentas

Een hippe en stevige honden draagtas zijn de hondentassen van 4LazyLegs. Deze hondentas is op diverse manieren te dragen en erg praktisch in het gebruik. Deze tas kunt u op de buik, als 2 drager of heupdrager gebruiken.

Scruffs

Voor de kleine honden heeft Scruffs een comfortabele hondentas. Deze hondentas heeft twee hengsels voor het dragen van de tas over je arm. De tas is wat langwerpig. Uw hond kan heerlijk liggen in de tas met zijn hoofd naar buiten.

Vergelijk hondentassen

Wat is de beste keuze voor u en uw hond. Ter vergelijk hebben we er een blog over geschreven. Tevens hebben we 4 tassen vergeleken maar ook beoordeeld. Meer informatie over de Review/vergelijk Doxtasy & 4Lazylegs hondentassen

Bekijk ons assortiment hondentassen.

Bekijk onze leuke, praktische en kleurrijke collectie hondentassen. Maak een keuze uit deze praktische hondendraagtas.