• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Aanbiedingen

Sorteer
Per pagina:
1 artikel(en)


Hondentassen

Goedkope hondentassen koopt u veilig online bij PeJediertotaal.nl. Profiteer snel want op=op. Deze hondentassen gaan uit onze collectie. De hondentas is van goede kwaliteit. De kleur is van de oude collectie of de hondentas wordt niet meer gemaakt. Profiteer van deze hondentassen in de aanbieding. Meet de hond voordat u besteld zodat u zeker weet dat de tas niet te klein is. Laat de hond zitten en meet de ruimte die de hond nodig heeft.

Hondentas voor kleine en grote honden

Hondentassen zijn er in veel vormen. Draagtassen zijn geschikt voor kleine honden. Hiermee kunt u uw hond op de buik of rug dragen. Zo kunnen jonge pups of oude honden mee naar de stad, een bezienswaardigheid of de markt. Een Hondenrugzak is er speciaal voor honden die veel energie hebben en deze niet genoeg kwijt kunnen. Door tijdens het uitlaten met een rugzak te lopen kan de hond echt zijn energie gebruiken. Natuurlijk kan de rugzak ook gebruikt worden tijdens een lange wandeltocht.

Draagtas hond

Een hondentas is een praktische oplossing om kleine honden mee te nemen. Honden draagtasssen is geschikt voor kleine honden tot ongeveer 10 - 15 kilo. Deze tassen maken het vervoeren van de hond meer comfortabel. Het dragen op de arm kan even, maar wordt naar een poosje toch zwaar. Met een tas heeft u uw handen ook vrij. Er zijn hondentassen voor het vervoeren van de hond of pup in trein of vliegtuig. Voor een markt of de stad is een draagtas makkelijk. Er zijn diverse uitvoeringen. Zo is er een hondentas voor op de buik of een hondentas voor op de heup.

Rugtas hond

Sommige honden kunnen hun energie niet genoeg kwijt tijdens het uitlaten. Om het uitlaten wat zwaarder te maken en de hond meer uitdaging te geven kunt u werken met een hondenrugtas. De hondenrugtas is ook uitstekend geschikt voor het hiking met uw hond of tijdens hondenvakanties.

Momenteel hebben wij hondentassen van Scruffs, 4lazylegs en Doxtasy.

Bekijk ons assortiment hondentassen.

Bestel online de beste hondentas voor uw hond.