• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentassen van Doxtasy

Doxtasy hondentassen

Hondentassen van Doxtasy zijn uiterst praktisch voor kleine honden en pups. Tijdens lange wandelingen naar het bos of naar de drukke stad. Zo socialiseren pups raken ze bekend met de omgeving maar worden kleine honden en jonge pups niet onder de voeten gelopen. Bekijk onze collectie Doxtasy hondentassen.

Sorteer
Per pagina:
5 artikel(en)


Doxtasy Hondentassen

Doxtasy hondentas heeft een ruime collectie hondendraagtassen. Een hondentas van Doxtasy is er In diverse vrolijke kleuren, uitvoeringen en maten. De tassen zijn geschikt voor de kleinere hond of pup.

Hondentas buik

Doxtasy heeft een buiktas de zogenaamde front carrier. Deze honden tas is een laag open tas die voorop de buik gedragen wordt. Deze hondentas is verkrijg in 2 maten en veel leuke vrolijke kleuren. De tas is er voor honden tot ongeveer 10 kilo.

Hondentas rug

De Doxtasy Backpack carrier wordt veelal op de rug gedragen. De tas heeft veel ventilatie en is hoger dan de buiktas. De tas kan van boven gesloten worden. Dit maakt de tas ook geschikt voor het reizen met de trein.

Hondentas heup

De Doxtasy side carrier is een langere heuptas. De tas is laag afgewerkt. De hond kan vastgezet worden met een haak en een bandje over de rug heen. Deze hondentas is ook verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren.

Luxe draagtassen

Voor de kleinere honden heeft Doxtasy een luxe honden draagtas gemaakt. Ook deze tas is er in diverse kleuren. De luxe uitvoering kent een gehele afsluiting voor het reizen in de trein bus en tram.

Carseat kennel

Nieuw van Doxtasy is de Carseat kennel. Een hondenbench voor in de auto en onderweg. Deze reisbench biedt uw hond veilig ruimte en zicht met veel ventilatie.

Goede afwerking

De hondentas van Doxtasy is goed afgewerkt. Er wordt zorg besteedt aan het ontwerp. De ventalatie is goed en de tas kent waarnodig een extra band om het draagcomfort te verhogen.

Hier vindt u de volledige collectie van Doxtasy.

Bekijk ons assortiment hondentassen.

De Doxtasy hondentas is een veelzijdige kleurrijke praktische tas voor kleine honden te koop bij de vriendelijkste online dierenwinkel.