• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentassen voor alle honden

Voor kleine en grote honden

Een hondentas wordt op diverse manieren vorm gegeven. Hondentassen wordt onderverdeeld in 2 types. De hondendraagtas om kleine honden en pups makkelijk mee te kunnen nemen. En de hondenrugzak, een rugzak voor op de rug van de hond.


Hondentas voor kleine en grote honden

Een Hondentas is er in veel materialen, draagwijzes en kleuren. Onder deze hondenbenodigdheden zijn er hondendraagtassen voor het dragen van uw hond op de buik, heup of rug. Zo kunnen jonge pups of oude honden mee naar de stad, het museum of de markt. Het is een handige manier om jonge en kleine honden overal mee naar toe te nemen. Een honden rugzak wordt gedragen voor de hond zelf.

Hondenrugzakken zijn ideaal voor honden die veel energie hebben en deze niet genoeg kwijt kunnen. Door tijdens het uitlaten met een rugtas te lopen kan de hond echt zijn energie gebruiken. Natuurlijk kan de rugtas ook uitstekend gebruikt worden tijdens lange wandeltochten. Deze praktische honden accessoires koopt u bij de online dierenwinkel.

Eigenschappen hondentassen

Deze hondentassen hebben de volgende eigenschappen

  • Hondentassen in diverse uitvoeringen
  • Topmerken als Doxtasy, 4Lazylegs
  • Praktische hondenartikelen in verschillende stijlen, materialen en kleuren
  • Geschikt voor kleine honden (draagtassen) en grote honden (hondenrugtas)
  • Hondenbenodigdheden van top kwaliteit met een hoge afwerking
  • Honden accessoires voor alle honden, groot en klein in diverse vormen en met verschillende functies

Hondendraagtassen

Een honden tas is een praktische oplossing om kleine honden mee te nemen. Hondendraagtassen worden gebruikt voor kleine honden tot ongeveer 10 kilo. De tassen maken het vervoeren van de hond makkelijker. Met deze tas kunt u uw hond op de buik, de rug of de heup dragen. Er zijn honden tassen voor het vervoeren van de hond of pup in de auto trein of vliegtuig. Voor een markt of de stad is een draagtas makkelijk.

Gebruik een hondendraagtas voor het uitlaten van pups en het teefje. Waarbij de moederhond haar energie kwijt kan en de pups even de wereld kunnen ontdekken en een plasje kunnen plegen. Of tijdens lange wandelingen met een geblesseerde of oude hond. Neem de hond tijdens de wandeling mee. Wordt het te veel dan kan uw hondje heerlijk rusten in de tas.

Hondenrugtassen

Sommige honden kunnen hun energie niet genoeg kwijt tijdens het uitlaten. Om het uitlaten wat zwaarder te maken en de hond meer uitdaging te geven kunt u werken met een hondenrugtas. Deze rugtas voor honden bestaat uit een zadeltas die aan beide kanten ruimte heeft voor het opbergen van bijvoorbeeld water. De hondenrugtas is ook uitstekend geschikt voor het hiking met uw hond. Ook is deze tas geschikt om te gebruiken tijdens hondenvakanties. Ga zorgeloos op vakantie om samen met uw hond een mooie omgeving te ontdekken. Er zijn vakantiehuisjes waar honden toegestaan zijn, of actieve vakanties in europa met elke dag een heerlijke lange wandeling.

Ballentas cq beloningstasjes

Veel baasjes nemen een bal mee tijdens het uitlaten van de hond. Na gebruik van de bal door de hond is deze vies, modderig en nat. Een ballentas is ideaal tijdens het uitlaten van uw hond. Een ballentasje is een handige plek om de hondenbal van uw hond te bewaren tijdens het rondje. Een natte vieze hondenbal in je jaszak maakt je jas altijd vies. en tijdens de zomermaanden is het vervelend om de bal constant vast te houden. Een ballentas is dan een makkelijke manier om de bal van uw hond mee te nemen.

De ballentas is multifunctioneel. Dit tasje is ideaal te gebruiken als beloningstasje. Belonen van uw hond is nog steeds de beste trainings methode voor het aanleren van gewenst gedrag. Ezydog, doxtasy en popware hebben een speciaal beloningstasje, wat u kunt gebruiken op de hondenschool of tijdens trainingen. Maar gebruik een beloningstasje voor hondensnoepjes ook eens tijdens het uitlaten. Ook dan kan goed gedrag beloont worden en kan u er voor zorgen dat de aandacht van uw hond op u gericht blijft. Ontdek onze collectie praktische beloningstasjes en ballentasjes.

Doxtasy hondentas

Doxtasy heeft diverse honden tassen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Doxtasy hondentassen zijn er speciaal voor kleine honden. Socialiseer uw pup door hem mee te nemen de stad in. Er zijn verschillende manieren van dragen. De buikdragen, frontcarrier, de rugzak, backcarrier of de side carrier. Er is ook een luxe hondentas waarmee u uw kleine hond makkelijk kunt vervoeren. De honden tassen zijn alle verkrijgbaar in diverse hippe kleuren. Bestel uw hondenbenodigdheden online.

4lazylegs draagtas

De draagtas van 4lazylegs is van sterk canvas. Deze schoudertas kan op diverse manieren gedragen worden. De tas is leverbaar in 2 maten en 4 kleuren.

Onze merken hondentassen:

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen online

Deze hondentassen zijn uiterst praktisch honden benodigdheden met een hoge afwerking.