• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Skinneeez hondenspeeltjes

Skinneeez hondenspeelgoed

Skinneeez hondenspeelgoed is zacht, plat en sterk. Dit leuke pluche hondenspeelgoed heeft geen vulling. In veel Skinneeez zit een piep verstopt. Dit wakkert het jachtinstinkt van de hond aan. Skinneeez zijn makkelijk op te pakken, te apporteren en mee te schudden, als een echte prooi.


Skinneeez Pluche hondenspeelgoed

Skinneeez hondenspeelgoed zijn pluche hondenspeeltjes zonder de vulling. Pluche hondenspeelgoed heeft 1 nadeel, de vulling.Telkens weer de vulling van de hond zijn lievelings speeltje opruimen. Skinneeez hondenspeeltjes zijn plat en super zacht. toch zijn ze sterk

Zachte hondenspeeltje voor kleine en grote honden

Skinneeez is door zijn formaat uitstekend geschikt als hondenspeeltje voor zowel grote als kleine honden. Dit hondenspeeltje activeert het jachtinstinct van de hond. Het schudden met de buit en slepen. De piep wakkerd de hond aan om door te spelen.

Spelen onder toezicht

Laat een hond altijd onder toezicht spelen. Een hondenspeeltje is geen kauwitem. Merkt u dat uw hond echt wil liggen kauwen geeft uw hond dan een kauwbot. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bekijk onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond.

Bij agressieve kauwers kijkt u eens bij sterk hondenspeelgoed

Maten

De Skinneeez hondenspeeltjes zijn er in 2 lengtes. De langere lengte is uitstekend geschikt voor de grotere honden. Er zijn diverse leuke uitvoeringen. Het materiaal is zacht. Dit hondenspeeltje wordt door de hond ook vaak gebruikt als knuffel.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Skinneeez hondenspeelgoed is geschikt voor kleine en grote honden.