Rich snippet previewHide snippet Petstages Crunchcore bone - hondenspeelgoed  Rich snippet previewHide snippet Petstages Crunchcore bone - hondenspeelgoed

Petstages Crunchcore bone

Bestel mee

Hondenspeelgoed Fire Biterz Lizard groen 2 sqk

Fire Biterz Lizard hondenspeelgoed 2 sqk Groen

 Rich snippet previewHide snippet Petstages Dogwood stick- hondenspeelgoed

Petstages Dogwood Durable Sticks hondenspeelgoed

Petstages Crunchcore bone

kauwspeelgoed in 3 maten
Vanaf € 10,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2810

Kauwspeelgoed

De petstages crunchcore bone is een sterk hondenspeelgoed dat bedoeld is als kauwspeelgoed. Is uw hond gek op een plastic fles omdat het zo mooi geluid maakt? Een plastic fles of PETfles is alleen niet bestand tegen een hondentand. Dit hondenspeeltje is speciaal ontwikkeld voor honden die wild zijn van het knisperend geluid van een petfles.

Kauwen

Kauwen is een natuurlijk gedrag. Het vermindert stress en kan ongewenst gedrag als blaffen, graven, en slopen beperken. Biedt uw hond kauwmateriaal aan om de hond aan zijn natuurlijke kauwbehoefte te voldoen. Petstages heeft een innovatief Chewing hondenspeelgoed ontwikkeld voor het kauwen van honden.

Opbouw

De Cruchcore van Petstages heeft aan de binnenzijde een speciale laag met een knisperend geluid. De binnenzijde heeft duurzame laag die er voor zorgt dat dit hondenspeeltje zijn vorm behoudt. De Crunchcore is uitgevoerd in de vorm van een bot. 

Maten

Dit leuke kauwspeelgoed is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. U kunt kiezen uit 3 maten. Houdt rekening met de grote van het speeltje. Kies een hondenspeeltje niet te klein voor meer duurzaamheid.

  • S - 11 cm
  • M - 14 cm
  • L - 16 cm

Kenmerken

  • Vorm behoudend
  • Gaat niet kapot zoals een PET vles
  • Duurzame binnenhuls
  • Knisperend geluid
Meer informatie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Petstages Crunchcore bone
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee