• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Interactief hondenspeelgoed

Outward Hound heeft het leukste hondenspeelgoed. Dit merk heeft diverse hondenspeeltjes voor kleine en grote honden. De hondenspeeltjes zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren en geschikt voor iedere hond. Zo zijn er sterke brandweerspeeltjes of zachte squeaker matten. Voor iedere hond een Outward Hound hondenspeeltje.


Outward Hond hondenspeelgoed

Outward hound hondenspeelgoed is verkrijgbaar in hele diverse vormen. Outward hound heeft een leuke uitdagende collectie hondenspeeltjes.

Unieke hondenspeeltjes

  • Hondenpuzzels

Hondenpuzzels zijn ideaal voor binnen. Het houdt de hond bezig en voorkomt verveling. Een hondenpuzzel is ook uitstekend geschikt voor honden die door omstandigheden niet zoveel kunnen of mogen bewegen. Ook is het een prima manier om te zorgen dat uw hond niet zo snel kan eten.

  • Agility en trainingsspeelgoed
Agility is met Stip de favoriete hondensport van veel honden en hun baasje. Oefen nu ook thuis met de Agility sets van Outward Hound. Met agility traint u gehoorzaamheid, bouwt u een band op met uw hond en zorgt voor de nodige extra beweging.
  • Sterk hondenspeelgoed
Veel honden hebben sterke kaken en gebruiken deze ook op het aangeboden hondenspeelgoed. Met sterk hondenspeelgoed, de juiste maat en het echt leren spelen hebben ook honden met een sterke bite veel plezier aan een hondenspeeltje. Gaat uw hond echt liggen kauwen, dan is het tijd voor een kauwsnack. Houdt toezicht tijdens spelen, zo voorkomt u dat het speelgoed te snel kapot gemaakt wordt.
  • Squeaker mat
Is uw hond gek op piepers? De Squeaker matten van Outward hound zijn dan een echte hit. De piep stimuleert de hond te spelen. Het schudden is een instictief gedrag van de hond. Piepers zorgen voor veel speelplezier voor kleine en grote honden. 
  • pluche hondenspeelgoed
Pluche hondenspeelgoed is lekker zacht en ideaal voor honden die lekker willen knuffelen of schudden. Deze hondenspeeltjes zijn zacht maar duurzaam. Er zijn veel vormen en maten in kleurrijke kleurtjes.
  • Invinc

Invincibles zijn duurzaam sterk pluche hondenspeeltjes van Outward hound. In het platte lichaam zitten 3 of meer piepers verstopt. Dit leuke hondenspeeltje is er voor kleine en grote honden. De buitenkant is zacht maar de voering is versterkt om te zorgen voor urenlang speelplezier.

Houd toezicht tijdens het spelen. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Outward hound heeft diverse leuke hondenspeeltjes voor elk hondenras.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Outward hound hondenspeelgoed zijn leuke hondenspeeltjes voor iedere hond.