• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenspeelgoed met een piep

Invinc is een afkorting voor Invincibles van Outward Hound. Invinc's zijn vrolijk gekleurde hondenspeeltjes voor iedere hond. De Invincibles hebben geen vulling maar er zitten wel piepers in. Geen vulling meer op de vloer. De randen van dit hondenspeeltje zijn sterk afgewerkt met een bies.

Sorteer
Per pagina:
3 artikel(en)


Invinc hondenspeelgoed

Outward Hound Invincibles is hondenspeelgoed zonder vulling maar met een piep. Deze hondenspeeltjes zijn zacht van buiten met een stevige vullingen. de Invinc's zijn in diverse leuke kleurtjes en vormen verkrijgbaar. De piep wakkert het instinct aan van uw hond en stimuleert uw hond te spelen. Laat uw hond apporteren of lekker schudden met de invinc. Dit zacht speeltje is ook uitstekend geschikt om te knuffelen.

Hondenspeeltjes met pieper

De Invincibles zijn er in diverse uitvoeringen met 2 of 4 onverslaanbare piepers. De piepers kunnen tegen een stootje. Ze blijven piepen ondanks dat er hondentanden in komen te staan. Honden die verzot zijn op de vulling van een speeltje komen bedrogen uit. De invinc's hebben geen vulling. Ze zijn dan ook plat. Het slappe lichaam is wel goed op te pakken door de hond. Dit hondenspeeltje van Outward Hound is er voor pups en senior honden, kleine en grote honden. Dit hondenspeeltje zorgt voor uren speelplezier voor kleine en grote honden.

Juiste hondenspeeltje?

Is dit het juiste hondenspeeltje voor uw hond? Deze hondenspeeltjes kunnen tegen een hondentand, maar is niet geschikt voor honden die kauwen en slopen. Pak een vorm en maat die geschikt is voor uw hond. Ga niet voor te klein, eerder iets groter. Houdt toezicht tijdens het spelen. Bekijk onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond. Voor kauwers raden wij u kauwspeeltjes of de sterke hondenspeeltjes van Westpaw Zogoflex aan.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Invinc hondenspeelgoed zijn leuke hondenspeeltjes met een piep.