• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Dummy hondenspeelgoed - Apporteren

Dumi's is speciaal hondenspeelgoed voor het apporteren. Apporteren met de hond is een goede bezigheid om de neus te trainen en energie kwijt te kunnen. Bekijk hier onze collecite dumi's

Sorteer
Per pagina:
16 artikel(en)


Dummy's hondenspeeltjes

Honden Dummy voor het trainen van uw hond. Werpen en apporteren. Een spel die veel honden leuk vonden. Dumi's koopt u online bij pejediertotaal. Bekijk hier ons assortiment Dumi's

Apporteren met dummy's

Dummy's zijn een goed middel om te laten apporteren. De diverse vormen geven de hond een uitdaging om te apporteren. Dummy's zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Kies een grote die bij uw hond past. Beloon de hond als hij de dummy terug brengt. Dat kan door een beloning in de vorm van een hondensnack of een aai over zijn kop.

Interactief hondenspeelgoed

Een dummi is interactief hondenspeelgoed. Het zorgt voor interactie tussen hond en baas. Dit bevordert de goede relatie tussen hond en baas. Het apporteren zorgt er tevens voor dat de hond meer energie kwijt kan. 

Houd toezicht tijdens het spelen. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Honden Dummy is hondenspeelgoed in diverse grotes en soorten.