• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenspeelgoed Becothings ecovriendelijk


Becothings ecovriendelijk hondenspeelgoed

Becothings hondenspeelgoed heeft een ruime collectie eco vriendelijk hondenspeelgoed. Het materiaal bestaat uit bijproducten of afvalproducten.Zo wordt er niets verspild maar heeft uw hond er nog veel plezier van. Becothings is stevig en in diverse maten verkrijgbaar. BecoBallen zijn in diverse kleuren en uiterst voordelig geprijsd. Kies de juiste grote voor uw hond, voor de veiligheid van uw hond. Bekijk de vergelijk van diverse hondenballen.

Juiste maat speelgoed voor uw hond

Kies voor uw hond de juiste maat hondenspeelgoed. Te klein kan gevaar opleveren voor uw hond. Uw hond heeft dan ook net teveel grip op het hondenspeelgoed. Door de goede grip kan uw hond het speeltje veel makkelijker slopen. Leer uw hond dat bijten in een speeltje niet erg is, maar kauwen alleen is weggelegd voor een echt bot.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Uw hond sloopt alle hondenspeeltjes

Sloopt uw hond ook alle hondenspeelgoed? Kies de juiste vorm en formaat voor uw hond. Is uw hond een echte kauwer kies dan niet voor een botvorm. Houdt toezicht. Hondenspeelgoed is geen kauwitem. Wil uw hond kauwen bied hem dan een hondensnack aan. Kauwen geeft de hond een goed gevoel en kalmeert.

Houd toezicht tijdens het spelen. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Becothings heeft meer milieu vriendelijke hondenartikelen.

Becothings hondenspeelgoed is eco vriendelijk hondenspeeltjes voor alle hondenrassen.