• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Agility en trainingen

Sorteer
Per pagina:
3 artikel(en)


Hondensport Trainingsspeelgoed

Agility is de hondensport van Nederland. Voor het trainen van diverse oefeningen zijn er diverse trainings sets beschikbaar. Voor in de tuin of voor binnen. Zo wordt het makkelijk om in uw eigen tijd te trainen met uw hond wanneer u dat wil. Oefen de slalom, de sprong thuis in huis of in de tuin. Met een trainingskit traint u uw hond maar zorgt u ook voor beweging. Makkelijk als de lange wandeling wat korter wordt maar uw hond toch zijn energie niet kwijt is.

Hondenspeelgoed voor een band met de hond

De hondensport, Agility is ideaal voor baasjes die een grote band met hun hond op willen bouwen. Samen bezig zijn, aanwijzingen opvolgen en opdrachten uitvoeren. Samen het parcour over, goed kijken en luisteren naar de opdracht van de baas. Een interactieve, sportieve bezigheid die vooral zorgt voor uithoudingsvermogen en tijdsverdrijf. Met als basis gehoorzaamheid.

Naast trainingsspeeltjes zijn er nog andere vormen van hondenspeelgoed.

Houd toezicht tijdens het spelen. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Agility is uitdagend voor uw hond.