• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Tre Ponti

Hondenriemen van Tre Ponti

Tre Ponti hondenriemen zijn sterk en zeer praktisch. De riemen zijn er in diverse lengtes en ontwikkeld voor kleine honden of grote sterke honden.

Sorteer
Per pagina:
5 artikel(en)


Unieke Tre Ponti hondenriem

Een Tre Ponti hondenriem is er voor het uitlaten van de kleine en grote hondenrassen. Een Tre ponti hondenlijn wordt met de hand gemaakt en is netjes afgewerkt. Deze hondenriem heeft een speciaal ontwerp en is gemaakt van bijzonder sterk materiaal. Naast de unieke innovatieve hondentuigen zijn de hondenlijnen ook uiterst praktisch en uniek. Deze hondenlijnen zijn goed te combineren met de TrePonti hondentuigen maar ook met een hondenhalsband.

De Primo hondenriemen hebben een apart handvat die u om de pols kan dragen. Deze hondenriemen zijn uitstekend geschikt voor grote honden. Ook zijn er voor kleine honden kleurrijke bijpassende hondenriemen verkrijgbaar. Met een hondenriem van Tre Ponti heeft u uitstekende controle over uw hond. De materialen zijn sterk maar ook soepel. Met dit merk hondenlijnen laat u uw hond makkelijk uit. Ontdek de beste hondenartikelen voor het uitlaten van uw hond.

Kenmerken TrePonti hondenlijn

Hondenriemen kopen? Deze hondenlijnen hebben de volgende kenmerken

 • Tre Ponti hondenriemen
 • Italiaans design
 • Met de hand gemaakt in Italie
 • Geschikt voor alle hondenrassen
 • In diverse lengtes verkrijgbaar
 • Hondenartikelen van uitstekende kwaliteit
 • Goede afwerking
 • Sterke hondenlijnen
 • Ook speciaal voor sterke honden

Italiaans design, handgemaakte kwaliteit

Net als de hondentuigen worden Tre Ponti lijnen met de hand gemaakt en uitstekend afgewerkt. De hoge afwerking en het materiaal zorgt voor een sterk geheel. Maak een keuze uit de volgende hondenriemen.

Een Tre Ponti hondenriem is sterk en praktisch. Tre Ponti maakt hondenlijnen van uitstekende kwaliteit. Deze hondenlijnen hebben een uniek ontwerp en zijn uiterst geschikt voor sterke honden. De riemen zijn sterk maar zeer licht in gewicht.

Uitlaten van grote honden

Een hondenriem kopen voor grote honden? Speciaal voor degrote honden heeft dit merk een unieke hondenriem ontwikkeld. De Tre Ponti Primo Power hondenlijn heeft een speciaal handvat die meer controle geeft over de hond. Speciaal voor sterke, grote honden als een bullmastif, een Pitbull, Stafford of Weimeraan. Het extra handvat bij de haak geeft u extra controle als u de hond eens kort moet houden. De Primo riem heeft geen extra handvat maar wel een zacht gepolsterd handvat voor een goed grip tijdens het uitlaten. Deze hondenriem passen uitstekend bij de Tre Ponti hondentuigen voor grote honden, zoals het primo tuig of de forza. De hondenriem is breed en verkrijgbaar in 2 lengtes. De sterke hondenlijn is een ook te combineren met een halsband.

Aanlijnen van kleine honden

Ook voor kleine honden heeft Tre Ponti een bijpassende hondenriem voor de kleine Tre Ponti hondentuigjes als de Fibbia of Liberta. Deze honderiem is gemaakt van hetzelfde sterke maar soepele materiaal als de TrePonti hondentuigen. Net als de andere hondenlijnen wordt deze hondenriem met de hand gemaakt en goed afgewerkt. De hondenriemen zijn sterk en nemen nauwelijks water op. De hondenlijnen zijn vrij smal maar wel oer sterk. Uiteraard kunt u deze hondenlijnen ook uitstekend combineren met een hondenhalsband.

Bijpassende hondentuig

Tre Ponti heeft bij de hondenriemen diverse bijpassende Tre Ponti hondentuigen. Maar ook een hondenharnas van de andere merken passen goed bij de Tre Ponti hondenlijnen. Maar er kan ook een goede combinatie gemaakt worden met een hondenhalsband.

Bekijk ons assoriment hondenriemen.

De beste hondenriemen kopen? Voor elke hond is er een Tre Ponti hondenriem voor het comfortabel uitlaten van uw hond.