• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Ruffwear

Hondenriem van Ruffwear

Hondenriemen van Ruffwear zijn uiterst sterk maar ook licht. Deze innovatieve en vooral prakische hondenriemen zijn ideaal voor allerdaags gebruik. Ruffwear maakt gebruik van de beste materialen. Bestel online de beste Ruffwear hondenriemen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Een Ruffwear hondenriem is de riem voor sportieve honden. Ruffwear is het outdoor merk voor honden. De hondenriemen van Ruffwear zijn ook uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik.Ondanks de groot uitziende haken zijn ze lichtgewicht en uiterst sterk. Alles voor het uitlaten van uw hond, hiking met uw hond en meer.

Lichtgewicht maar uiterst sterke honderiem

Ruffwear hondenlijn is sterk maar ook super licht van gewicht. Het materiaal van de hondenriem is gebasseerd op de klimsport. Dat houdt in sterke stevige hondenriemen met een grote maar lichtgewicht haak. Het ontwerp van de haak is zeer praktisch en makkelijk met 1 hand te gebruiken. De riem zelf is ook zeer licht van gewicht. De toegepaste techniek en materialen maakt deze hondenriemen zeer sterk en geschikt voor veel hondenrassen.

Hondenriem voor middelgrote tot grote honden

Deze hondenlijnen zijn geschikt voor de middelgrote tot grote honden. Ook sterke honden kunnen aan een honden riem worden aangelijnd. De functionele maar sterke haak kan heel wat kracht verwerken.

Goede kwaliteit

Een Ruffwear hondenlijn is van top kwaliteit. Deze hondenriem zijn gemaakt van fijn geweven sterk nylon. De basis is van het beste materiaal. Hierdoor is het eindproduct ook van goede kwaliteit. De honden riem is erg goed afgewerkt en hebben een sportieve uitstraling.

Innovatieve hondenriem van Ruffwear

Ruffwear bewijst met de hondenriemen dat het een innovatief merk is. De hondenriem van Ruffwear is geen standaard hondenriem. Zo heeft dit merk andere haken en verstelbare handvat. Ook de materiaal keuze en uitvoering is goed en vindingrijk. Ruffwear maakt duidelijk gebruik van de kennis die er in de bergsport is. Voor het uitlaten een Ruffwear een aantal goede halsbanden ontwikkeld met dezelfde innovatie.

Bekijk ons assoriment hondenriemen.

Hondenriemen voor de actieve hond en baas. Een Ruffwear hondenriem is praktisch innovatief, lichtgewicht maar ook erg sterk.