• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenriem van nylon

Hondenriem gemaakt van Nylon zijn erg sterk en geschikt voor veelvuldig gebruik bij natte omstandigheden. Een nylon hondenlijn is verkrijgbaar in diverse kleuren. Let naast de lengte van de riem ook op de breedte van de riem. Bredere riemen zijn uitgevoerd met een sterkere haak en geschikt voor middelgrote tot grote honden.. Hondenriemen koopt u online bij PeJediertotaal de dierenwinkel online. Bekijk hier de leukste collectie nylon hondenriemen.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 39


Nylon hondenriem

Een nylon hondenriem is sterk en waterbestendig. Hondenriemen van nylon is er in veel soorten en maten. Met diverse sluitingen, lengtes en kleuren. Met veel keuze uit praktische hondenlijnen. Bijvoorbeeld een nylon hondenriem met schokabsorberende kern of een riem die in diverse lengtes verstelbaar zijn. Er zijn veel bijpassende halsbanden verkrijgbaar.

Kenmerken

Deze lijnen hebben de volgende kenmerken

  • Hondenlijnen met diverse lengtes en breedtes
  • Geschikt voor het uitlaten van alle hondenrassen
  • Verschillende uitvoeringen leverbaar
  • Uitstekende kwaliteit hondenriemen
  • Nette afwerking

Sterke hondenriemen

Nylon hondenlijnen zijn licht maar uiterst sterk. De riemen worden gemaakt voor kleine en grote hondenrassen. Deze hondenlijnen zijn er in diverse breedtes met verschillende soorten sluitingen. Voor de grote hondenrassen zijn er sterke sluitingen.

Merken hondenlijnen

Als online hondenshop bieden wij u diverse topmerken honden riemen. Zo bestaat ons assortiment oa uit Tre Ponti hondenlijnen en Ezydog hondenlijnen. Zowel Ezydog als Tre Ponti hebben een top collectie van uitstekende kwalitiet en innovatieve praktische honden riemen. Voor de juiste hondenriem leest u deze blog.

Diverse uitvoeringen 

Er zijn diverse uitvoeringen van een honden riem verkrijgbaar. De beste hondenriem past het meest bij de hond en de baas. Dat zegt niets over de riem zelf maar over het praktische gebruik. U kunt kiezen uit diverse breedte, haken, lengtes en natuurlijk kleuren. Enkele nylon hondenriemen zijn verstelbaar of hebben een schokabsorberende functie voor bijvoorbeeld hardlopen. Weer andere hondenriemen kunt u het handvat verstellen tot een taille riem. Er zijn ook verlengstukken met of zonder schokabsorberende kern.

De juiste lengte van de hondriem

Honden riemen zijn er in veel verschillende lengtes. De korte riemen zijn er om grote honden in de stad uit te laten. Ze geven u veel controle over de hond doordat u de hond dichtbij u houdt. De juiste lengte is afhankelijk van de lokatie. In de stad is een lange hondenriem niet echt praktische. Hiervoor gebruikt u een riem van 100 tot 120 cm. Voor het speuren is er een lange trainingsriem. Enkele hondenriemen zijn verstelbaar in lengte.

Zie de volledige collectie hondenriemen

Een nylon hondenriem is er voor grote en kleine honden, ze zijn sterk en weersbestendig.