• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenriem van nylon

Hondenriem gemaakt van Nylon is erg sterk en geschikt voor gebruik onder natte omstandigheden. Let op de lengte en de breedte van de hondenriemen. Een bredere hondenlijn is er speciaal voor het uitlaten van een middelgrote tot grote hond. Deze hondenriemen zijn er ook in rollijnen voor een flexibele lengte. Ontdek de mooie hondenlijnen van Wigzi, Rebel Petz, Puppia, Curli en Ezydog. Een hondenriem kopen? Bekijk hier de beste nylon hondenriemen.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 38


Nylon hondenriem

Een hondenriem van nylon is ideaal voor het uitlaten van uw hond, ze zijn sterk en waterbestendig. Hondenriemen van nylon zijn er in veel soorten en maten. Met diverse sluitingen, lengtes en kleuren. Met veel keuze uit praktische hondenlijnen. Bijvoorbeeld een nylon hondenriem met schokabsorberende kern of een riem die in diverse lengtes verstelbaar zijn, of gewoon een vast lijn met een comfortabel handvat. Bij veel hondenriemen zijn bijpassende halsbanden verkrijgbaar.

Kenmerken

Deze hondenriemen hebben de volgende kenmerken

  • Hondenlijnen met diverse lengtes en breedtes
  • Geschikt voor het uitlaten van alle hondenrassen
  • Verschillende uitvoeringen leverbaar
  • Uitstekende kwaliteit hondenriemen
  • Nette afwerking

Sterke hondenriemen

Een Nylon hondenriem is licht maar uiterst sterk. De riemen worden gemaakt voor kleine en grote hondenrassen. Deze hondenlijnen zijn er in diverse breedtes met verschillende soorten sluitingen. Voor de grote hondenrassen zijn er sterke sluitingen.

Merken hondenlijnen

Als online hondenshop bieden wij u diverse topmerken honden riemen. Zo bestaat ons assortiment oa uit Tre Ponti hondenriemen en Ezydog hondenriemen. Zowel Ezydog als Tre Ponti hebben een top collectie van uitstekende kwalitiet en innovatieve praktische honden riemen. Voor de juiste hondenriem leest u deze blog.

Diverse uitvoeringen 

Een goede hondenriem kopen? Er zijn diverse uitvoeringen van een honden riem verkrijgbaar. De beste hondenriem past het meest bij de hond en de baas. Dat zegt niets over de riem zelf maar over het praktische gebruik tijdens het uitlaten van uw hond. U kunt kiezen uit diverse breedte, haken, lengtes en natuurlijk veel kleuren. Enkele nylon hondenriemen zijn verstelbaar of hebben een schokabsorberende functie voor bijvoorbeeld hardlopen met uw hond. Weer andere hondenriemen kunt u het handvat verstellen tot een taille riem. Er zijn ook verlengstukken met of zonder schokabsorberende kern. Nylon hondenriem heeft verschillende comfortabele handvaten om de riem mee vast te houden. Veel merken kiezen er voor om een iets langere hondenlijn te maken, met aan de haak zijde een extra handvat om uw hond kort te houden.

De juiste lengte van de hondriem

Hondenriemen zijn er in veel verschillende lengtes. Een korte hondenlijn is ideaal om grote honden in de stad uit te laten. Ze geven u veel controle over de hond doordat u de hond dichtbij u houdt. De juiste lengte is afhankelijk van de lokatie. In de stad is een lange hondenriem niet echt praktische. Hiervoor gebruikt u een riem van 100 tot 120 cm. Voor het speuren is er een lange trainingsriem. Enkele hondenriemen zijn verstelbaar in lengte.

Zie de volledige collectie hondenriemen

Goede hondenriem kopen? Een nylon hondenriem is er voor het uitlaten van grote en kleine honden, ze zijn sterk en weersbestendig.